Πρίγκιπας Αλβέρτος: Ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με τα δύο εξώγαμα παιδιά του - Ποια είναι η Jazmin & ο Alexandre (φωτό)

Δείτε τον αγκαλιά με τον γιο και την κόρη του...

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ποζάρει για πρώτη φορά  με τα δύο παιδιά του από πρώην συντρόφους του.

Την φωτογραφία, που τραβήχτηκε στη Νέα Υόρκη, μοιράστηκε στο διαδίκτυο η πρώην του, η Νικόλ Κοστέ, 50 ετών, μια Τογκολέζα πρώην αεροσυνοδός της Air France.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Coste (@nicole.coste)

 

Φορώντας ένα κοστούμι, ο πρίγκιπας, 64 ετών, έχει το χέρι του γύρω από την Αμερικανίδα ηθοποιό Jazmin Grimaldi, 30 ετών, την κόρη του με την Αμερικανίδα σερβιτόρα Tamara Rotolo, 61 ετών.

 

 

 

 

Η Jazmin τον συνάντησε για πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών, αφού ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο Albert ήταν ο πατέρας της, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

"Είναι υπέροχο που συνέβη όταν συνέβη, και από τότε έχουμε μια υπέροχη σχέση", είπε.

Η Jazmin αγκαλιάζει τον Alexandre Grimaldi-Coste, 19 ετών, γιο της Nicole. Ο Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι είναι ο πατέρας του Αlexandre λίγο πριν ενθρονιστεί ως ηγεμόνας του πριγκιπάτου το 2005.

Ο Άλμπερτ έχει επίσης τα δίδυμα Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό και Πρίγκιπας Ζακ - που είναι επτά ετών-  με τη σύζυγό του, την πρώην ολυμπιονίκη κολυμβήτρια πριγκίπισσα Σαρλίν, 44 ετών, την οποία παντρεύτηκε το 2011.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ