Ο Sly με τις τρεις κόρες του: Στην δουλειά έριξε ο Σιλβέστερ Σταλόνε τα κορίτσια του (φωτό)

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έριξε στη δουλειά της τρεις πανέμροφες κόρες του!

Ο 76χρονος «Ρόκυ» δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τα κορίτσια του.

«Πίσω στην Φιλαδέλφεια για να γυρίσουμε τα promo για τον συσκευασμένο καφέ «Tiger Eye»…» διαβάζουμε στην ανάρτησή του. Στην εικόνα και οι τέσσερις φοράνε μπλουζάκια με το logo της εταιρείας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την Σοφία (Sophia) την Σιστίν (Sistine) και την Σκάρλετ (Scarlet) μαζί με την σύζυγό του, το μοντέλο Τζένιφερ Φλάβιν. Ο Σταλόνε έχει ακόμα δύο γιους, τον Σέιτζ (Sage) και τον Seargeoh από την Sasha Czack με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1974 έως το 1985.

Ο Sly -όπως γράφει ο ίδιος το όνομά του στο Instagram όπου μετρά 15.4 εκατομμύρια followers - και η Φλάβιν είχαν βάλει πρόσφατα μπροστά το διαζύγιό τους, ωστόσο είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο οποίος κρατά πάνω από 20 χρόνια.

Μιλώντας στους «Sunday Times» ο ίδιος είπε ότι ο χωρισμός τους ήταν «αφύπνιση» και κατάλαβε πώς έπρεπε να ακυρώσουν το διαζύγιο. 

«Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος. Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή την αγάπη μου για την οικογένειά μου. Αυτή έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου, και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ