Happy birthday mοmager: Η Kris Jenner έγινε 67 και τα παιδιά της, διοργάνωσαν το πιο cool party - Oι ευχές του αγαπημένου της (φωτό)

Kim, Khloé, Kourtney και Kylie έκαναν το πιο επικό δώρο γενεθλίων στην Kris Jenner....

Η Kris Jenner έγινε 67 ετών και όλα της τα παιδιά έκαναν τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις, ενώ της διοργάνωσαν το πιο cool party. 

Η momager που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, έχει συνολικά έξι παιδιά, τέσσερα από τον πρώτο της γάμο (Kourtney, Kim, Khloé και Robert) και δύο από τον δεύτερο γάμο της (Kendall και Kylie).

 

 

 

 

Και τα έξι της παιδιά, δεν έλλειψαν από την περίσταση και έδωσαν για αρχή το διαδικτυακό τους παρών, στέλνοντας τις ευχές τους στην αγαπημένη τους μαμά.

Ο σύντροφός της από την άλλη, Corey Gamble έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση και ευχήθηκε στην αγαπημένη του. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: '' Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά που γνώρισα ποτέ, είσαι ο ορισμός αυτού του τίτλου . . . . Είσαι μια δύναμη Αγάπης! Σε αγαπώ πολύ κυρία μου. . Σου είπα τόσα πολλά σήμερα στην πραγματική ζωή που υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να γράψω μια παράγραφο εδώ''. 

 

 

 Η αρχηγός της δυναστείας των Kardashians έγινε 67 ετών και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Kim Kardashian και οι αδελφές της βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μητέρας τους. Μαζί με τις αδελφές της, Kourtney, Khloé, και Kylie η τηλεπερσόνα αποφάσισε να ντυθεί στο πάρτι γενεθλίων όπως έχει εμφανιστεί κατά καιρούς η μητέρα τους, επιλέγοντας τα πιο signature σύνολά της.

 

 

"We all got Krissed" έγραψαν στο Instagram, με κάθε καλεσμένο να επιλέγει ένα iconic look της Kris από διαφορετική εποχή, ακόμα και η εγγονή της North.

Ποια είναι η Kris Jenner

Η Kρίστεν Μαίρη Τζένερ (πρώην Kardashian; γεννήθηκε 5 Νοεμβρίου 1955) είναι μια Αμερικανική τηλεοπτική προσωπικότητα, η οποία έγινε γνωστή από το ριάλιτι σόου Keeping Up with the Kardashians, μαζί με την οικογένειά της.

 

 

 

 

Η Kris Jenner, έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με τον δικηγόρο Robert Kardashian, και αργότερα με την τηλεοπτική προσωπικότητα και ολυμπιονίκη, Μπρους Τζένερ (τώρα γνωστή ως Κέιτλιν). Έχει τέσσερα παιδιά με τον Καρντάσιαν (την Kourtney, την Kim, την Khloé και τον Ρόμπερτ) και δύο με την Jenner (την Kendall και την Kylie).

 

 

 

 

Η Jenner διευθύνει τη δική της εταιρεία παραγωγής, τη Jenner Communications, η οποία βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Από την έναρξη του Keeping Up with the Kardashians, είναι μάνατζερ της κόρης της, της τηλεπερσόνας, Κιμ Καρντάσιαν. Επίσης ασχολείται με τη διαχείριση των επιχειρήσεων και των υπόλοιπων παιδιών της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ