Andy Taylor: Ο κιθαρίστας των Duran Duran αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο 4ου σταδίου - «διαγνώστηκα πριν 4 χρόνια, δεν υπάρχει θεραπεία»

Η επιστολή που έγραψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Από κακρίνο του προαστάση 4ου σταδίου, πάσχει ο κιθαρίστας του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος Duran Duran, Andy Taylor.

Η μπάντα εμφανίστηκε το Σάββατο (5/11) στην τελετή για την εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall of Fame. Ο τραγουδιστής τους Simon Le Bon, διάβασε ένα γράμμα του Taylor, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει το «παρών».

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Le Bon αποκάλυψε ότι η απουσία του 61χρονου μουσικού, από την τελετή, οφειλόταν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια.

«Πριν από τέσσερα χρόνια περίπου διαγνώστηκα με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4. Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει το αργό κάψιμο αυτής της ασθένειας και, φυσικά, εμείς δεν διαφέρουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Duran Duran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duran Duran (@duranduran)

 

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος έγραψε ακόμα ότι «αν και η τρέχουσα κατάστασή μου δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή μου, δεν υπάρχει θεραπεία» και ότι πρόσφατα τα πήγαινε καλά λόγω μιας «περίπλοκης θεραπείας», αλλά πριν από μια εβδομάδα περίπου, υπέστη μια «αναποδιά».

Και προσθέτει: «Έτσι, μιλώ από την οπτική γωνία ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα, στο συγκρότημα, στους μεγαλύτερους θαυμαστές που μπορεί να έχει ένα συγκρότημα και σε αυτό το εξαιρετικό βραβείο. Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής ότι, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, θα έφτανα στα όριά μου. Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ή δεν πρέπει να μειώσει αυτό που η μπάντα (με ή χωρίς εμένα) έχει καταφέρει και διατηρήσει για 44 χρόνια.

Είχαμε μια προνομιούχα ζωή, ήμασταν λίγο άτακτοι αλλά πολύ καλοί, λίγο φλερτ αλλά πολύ καλοντυμένοι, λίγο γεμάτοι με τους εαυτούς μας γιατί είχαμε τόσα πολλά να δώσουμε, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όταν νιώθεις αυτό το συλλογικό, ενστικτώδες, συγγενικό πνεύμα δημιουργικότητας αναμεμειγμένο με φιλοδοξία, οπλισμένο με μια ομάδα υπερ-κουλ οπαδών, λοιπόν, τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα τέσσερα αδέρφια, τρέφω δέος για την αντοχή τους και δέχομαι με χαρά αυτό το βραβείο. Συχνά αμφέβαλλα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να δω αυτή τη μέρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ