Ντόντα Μιράντα: Πατέρας για τρίτη φορά ο πρώην άντρας της Αθηνάς Ωνάση - Έγκυος η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο (φωτό)

Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Αλβάρο Μιράντα (Álvaro de Miranda Neto) αφού η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο (Denize Severo) είναι ξανά έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή της στο Instagram η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον «Ντόνα» - όπως αποκαλούν τον σύζυγό της - και τον γιο τους.

Φωτογραφίες: Instagram/denizesevero

«Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!!  Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, που είναι o Dodinha. Και τώρα ο Θεός μου χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

Είμαι τόσο χαρούμενη και ανυπομονώ να μπορέσω να μυρίσω, να φιλήσω, να φροντίσω το μωρό. Νιώθω γεμάτη, σίγουρα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας!! Για τον Θεό σας παρακαλούμε να έρχεστε πάντα με υγεία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Φωτογραφίες: Instagram/denizesevero

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο τρίτος γάμος και το τρίτο παιδί για τον 49χρονο Βραζιλιάνο, αθλητή της Ιππασίας.

Ο Ντόνα υπήρξε παντρεμένος με την  Σιμπέλε Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε στις 26 Μαρτίου του 2011. Μαζί της έχει μία κόρη την Βιβιάν Νέτ, η οποία είναι σήεμρα 23 ετών.

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο δεύτερός του γάμος ήταν με την Αθηνά Ωνάση. Η «χρυσή» κληρονόμος είναι γνωστό ότι έχει λατρεία στα άλογα και ο Αλβάρο τότε εμφανίστηκε ως δάσκαλος της και ερωτεύτηκαν... αλλά αυτός ο γάμος δεν κράτησε...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ