Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όσο εύκολοι είναι οι κεραυνοβόλοι έρωτες, άλλο τόσο είναι και οι ξαφνικοί χωρισμοί

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη του Σαββατοκύριακου είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

Με την επιρροή αυτής της όψης, που είναι ισχυρή μέχρι και την επόμενη εβδομάδα καθώς αναζωπυρώνεται από την έκλειψη, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές. Αν είναι μια καλά ψαγμένη αγορά, αν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε καιρό κι απλά περιμέναμε να το βρούμε σε μια καλύτερη τιμή, δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα

. Όμως η παρόρμηση να αγοράσουμε ότι μας «γυαλίζει» από τις βιτρίνες, ή να βάλουμε στο καλάθι των αγορών στο διαδίκτυο ό,τι βλέπουμε μπροστά μας, καλό είναι να αποφευχθεί. Στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να προκύψουν γνωριμίες μέσω διαδικτύου, μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός αλλά όχι διάρκεια. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες.

Από την άλλη, όσο εύκολοι είναι οι κεραυνοβόλοι έρωτες αυτό το Σαββατοκύριακο άλλο τόσο είναι και οι ξαφνικοί χωρισμοί και το να πάρουμε απόσταση. Σε γενικές γραμμές δεν είναι καλές μέρες για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Ακόμη, αποφύγετε να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους σε θέματα ομορφιάς για να μην έχετε «περίεργα αποτελέσματα».

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών, κάντε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε, απλώς κάντε τώρα την έρευνα σας. Ακόμη, θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι θέμα διαφωνιών με τον σύντροφο σας. Δεν είναι ανάγκη να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση όμως. Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά. Επιπρόσθετα, δεν είναι απίθανο να προκύψει ένας φουσκωμένος λογαριασμός που σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας λίγο πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στις εκδηλώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Μπορεί ας πούμε να ανακαλύψετε κάτι για ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σας που δεν το γνωρίζατε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ή μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας και μέχρι τώρα απλώς ελπίζατε να αλλάξει κάτι από μόνο του. Να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη ο πλανήτης της διπλωματίας φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και όχι πιεστικοί. Μην πάτε από την πλευρά του Ουρανού και γίνετε αντιδραστικοί και ταύροι εν υαλοπωλείο.

Ακόμη, αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Για κάποιους από σας τα απίθανα και απρόσμενα νέα μπορεί να έρθουν από τον σύντροφο τους. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό βάζοντας σας σε διαδικασία να κλείσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε κάποια προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα. Προσπαθήστε όμως την Κυριακή να ξεκουραστείτε κιόλας, γιατί έρχεται μια έκλειψη στο ζώδιο σας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και της ψυχολογίας σας, μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που σας πιέζει.

Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή φυσικά είναι να μιλήσετε και να μην αδιαφορήσετε για το θέμα που έχει προκύψει. Ειδικά αν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο να εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τις όποιες υπόνοιες και να μιλήσετε ανοιχτά. Απλά ο τρόπος που θα το κάνετε χρειάζεται να είναι προσεκτικός και να επιδιώξετε έναν πολιτισμένο διάλογο, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφωνίες. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στον Κριό, καλά θα κάνετε να βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση όταν μοιράζεστε μαζί τους κοινές δραστηριότητες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ