''Mαέστρος'' ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη του ερωτική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου - ''Kάηκε'' το Twitter

Για ένα ακόμα βράδυ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro". 

To τρίτο επεισόδιο του «Maestro» με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στο Mega. 

H σειρά που σημειώνει τεράστια επιτυχία, για άλλη μια φορά, συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινο, αφού σημείωσε 23,9% στο δυναμικό κοινό! 

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Μία σκηνή ήταν αυτή που ξεχώρισε και σχολιάστηκε όσο καμία άλλη από τους χρήστες του Twitter. Αυτή δεν ήταν άλλη από την πρώτη ερωτική επαφή του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και της Κλέλιας (Κλέλια Ανδριολάτου), παρόλο που ήταν απλά... στη φαντασία του "δάσκαλου".

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, Η Κλέλια πήγε στο σπίτι του Ορέστη την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι πάνω στο οποίο δουλεύει. Τότε, το νεαρό κορίτσι του πρότεινε να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο.

 

 

 

 

Εκείνος αρνηθηκε και της εξήγησε για ακόμα μία φορά πως τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Ορέστης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του φαίνεται να είναι τόσο δυνατά, που δεν μπορεί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια βρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας, στο πιάνο. Ωστόσο, ενώ αρχικά οι τηλεθεατές ξεγελάστηκαν, τελικά αποδείχθηκε πως απλά όλο το σκηνικό ήταν στο μυαλό του Ορέστη.

Συγκίνησε η Χάρις Αλεξίου στο φευγιό του αγαπημένου της

Το χθεσινό επεισόδιο είχε  κεντρική αφηγήτρια την Χάρις Αλεξίου.

 

 

 

 

 

 

Σε αυτό, μάλιστα, η δημοφιλής μας εςρμηνεύτρια είχε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές μέχρι σήμερα στη νέα τηλεοπτική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ειδικότερα, μέσα από αναδρομές στο χθες και στιγμές στο σήμερα, η Χάρις εξιστορούσε όλη την διαδρομή για να φτάσει στο σπίτι της κόρης της. Κεντρικό της κομμάτι ήταν ο έρωτας με τον Διονύση που μετρούσε από τα νεανικά τους χρόνια και τώρα τον φρόντιζε λίγο πριν το τέλος.

 

 

 

 

Έτσι, όταν βρέθηκε στο πλάι και την αγκαλιά του, όσο εκείνη του μιλούσε και θυμήθηκε την τελευταία φορά που ήρθαν κοντά ερωτικά, ο Διονύσης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ