Παύλος Κοντογιαννίδης: Η αιχμηρή απάντηση του παραγωγού στον Σμαραγδή για τον Αγγελόπουλο - ''δεν με αφορά, δεν σχολιάζω τίποτα'' (βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του  Γιάννη Σμαραγδή και του Γιώργου Αγγελόπουλου! 

 

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν έρθει αντιμέτωποι σε μια κόντρα με φόντο την ταινία Καποδίστριας.

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος πρόκειται να παίξει στην ταινία Καποδίστριας.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να πάρει μέρος στο θέμα Σμαραγδής – Αγγελόπουλος, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την ταινία.

 

 

«Θα είμαι στην ταινία, αλλά ασχολείστε με τον Ντάνο. Ήρθα σήμερα να κάνω ρεπορτάζ για τον Ντάνο αν θα είναι στην ταινία;», είπε αρχικά με χιούμορ ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι του παρασκηνίου, δεν με αφορά, δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτά που μου λέει ο μεγάλος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα κάνει τον Μαυρομιχάλη και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που θα παίξει τον Λάζαρο Κουντουριώτη. Τον Καποδίστρια θα τον κάνει Άγγλος ηθοποιός».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω πινγκ - πονγκ με τον Γιάννη Σμαραγδή»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε στις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή. Ο γνωστός σκηνοθέτης ξεκαθάρισε το τοπίο και αναφέρθηκε, στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, να συμμετέχει στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο νικητής του Survivor του 2017, που έγινε γνωστός ως «Ντάνος», δήλωσε με τη σειρά του έκπληκτος με όσα άκουσε στον τηλεοπτικό αέρα. 

«Είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου αυτό που γίνεται. Νιώθω σεβασμό για το επάγγελμα του ηθοποιού. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και στο περιβάλλον των ηθοποιών και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μεγάλος δάσκαλος για μένα.

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που γνώρισα, χτύπησα και την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή. Δεν μου πρότεινε τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη αλλά μέσα από αυτή την επαφή συζητήθηκαν πράγματα, δεν ξέρω αν συζητήθηκαν από τη πλευρά της παραγωγής. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εδώ για να κάνω πινγκ - πονγκ με τον Γιάννη Σμαραγδή. Τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία.

 

Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί.

Με ενοχλεί που είμαι στην επικαιρότητα όχι για τη δουλειά μου και την προσπάθειά μου. Ο κ. Σμαραγδής μου ζήτησε να ανακαλέσω τη δήλωση μου για τον Καποδίστρια, η οποία ήταν από ρεπορτάζ δεν ήταν κάτι που είπα εγώ. Ο τρόπος του ήταν απαξιωτικός και προσβλητικός. Προσβάλλει τις τρεις εταιρείες παραγωγές και τέσσερις ταινίες που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Αν προσβάλλει τόσο πολύ η συμμετοχή μου σε κάποια σίριαλ ως τώρα, εγώ αυτό που έχω να πω στον κύριο Σμαραγδή είναι ότι του υπόσχομαι ότι θα παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τέσσερα πρότζεκτ αυτά» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης.

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σμαραγδής συμπλήρωσε για τα δημοσίευματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στη συμμετοχή του Ντάνου: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα "Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει". Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

«Μετά πήρα τηλέφωνο αυτό που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω "Εσύ το έχεις κάνει". Και μου είπε: "Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη". Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: "Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι". Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο» ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ