Ο πρώην μου και πατέρας του παιδιού μας έκανε δεσμό με άντρα - τώρα είμαστε και οι 3 γονείς του γιου μας (φωτό)

Τώρα η Maddie ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να υποστηρίξουν τους πρώην συντρόφους τους

Παρά το γεγονός ότι η 25χρονη Maddie Ross ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του παιδικού της έρωτα και  μεγάλωσαν μαζί ένα μωρό, είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Είχε υποψίες ότι ο σύντροφός της, ο 26χρονος Dion Negrea μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος. Και σύντομα, βρήκε μηνύματα από άλλους άνδρες στο τηλέφωνό του.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τα μηνύματα πληγώθηκα.Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα; Δεν είμαι ελκυστική; Τον έκανα γκέι;» είπε, σύμφωνα με το metro.co.uk η  Maddie, η οποία ζει με τον γιο της, τον 6χρονο Braxton, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το ζευγάρι χώρισε και καθώς ο Dion συνέχισε να  κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, στράφηκε στα ναρκωτικά και εθίστηκε στη μεθαμφεταμίνη.

 «Έπεσα  στα ναρκωτικά επειδή έκρυβα τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν πραγματικά δύσκολο.Νόμιζα ότι υπήρχε τέτοιο στίγμα γύρω από αυτό» ανέφερε με την σειρά του ο 26χρονος συμπληρώνοντας ότι λόγω της εικόνας του «ο κόσμος δεν το περίμενε».

«Πάντα ήμουν ερωτευμένη με τον Dion. Έχουμε μια πραγματικά ισχυρή σύνδεση. Πιστεύω ότι είμαστε δίδυμες φλόγες» πρόσθεσε η Maddie η οποία συνέχισε λέγοντας: «Πάντα έβλεπα το καλό σε αυτόν, αλλά πιστεύω ότι ο λόγος που στράφηκε στα ναρκωτικά ήταν επειδή καταπίεζε τον πραγματικό του εαυτό.»

Αφού χώρισαν ο Dion πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης,όπου και γνώρισε τον τωρινό σύντροφό του, τον 30χρονο Leigh Fox. 

Όταν βγήκε από το κέντρο, η Maddie ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο αποκάλυψε τη νέα του ταυτότητα, αφού όπως είπε «το ήξερε κάπως, με είχε ρωτήσει μερικές φορές. Επιτέλους αποφάσισα να της το πω και ήταν ανακούφιση. Ήμασταν πάντα τόσο κοντά».

Η Maddie πρόσθεσε: «Την πρώτη φορά που μου το είπε, ήρθε στο σπίτι μου και είπε ότι κοιμόταν με έναν άλλο άντρα .Ο τύπος με τον οποίο κοιμόταν ήταν κάποιος που πάντα πίστευα ότι ήταν ωραίος άντρας, οπότε γελούσα γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νομίζω ότι αν ήταν κορίτσι, δεν θα ήμουν τόσο χαρούμενη».

Ο Dion και ο  Leigh επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2022 και παρόλο που ζούν έξι ώρες μακριά από την  Maddie και τον Braxton, οι τρεις γονείς είναι μαζί και αυτοαποκαλούνται «οικογένεια».

 «Ο Braxton κι εγώ μιλάμε κάθε μέρα και πραγματικά με θέλει κοντά μου και βασίζεται σε μένα πολύ περισσότερο. Με κάνει πραγματικά περήφανο που θέλει να με δει και να περάσει χρόνο μαζί μου. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ήταν έτσι. Πίστευα ότι θα ήταν περίεργο και άβολο.Επιτέλους νιώθω καλά στο πετσί μου και χαρούμενος με αυτό που είμαι». είπε ακόμα ο Dion.

Η Maddie ανέφερε από πλευράς της ότι: «O Dion  εξακολουθεί να μαθαίνει πως να είναι γονιός και είναι εκπληκτικό να βλέπεις τον Leigh να τον βοηθάει με αυτό. Μας έχει και τους τρεις τυλιγμένους γύρω από το μικρό του δάχτυλο – είμαστε όλοι οικογένεια και οι καλύτεροι φίλοι».

Τώρα, η Maddie ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να υποστηρίξουν τους πρώην συντρόφους τους, που αποκαλύπτουν την πραγματική σεξουαλική τους ταυτότητα. 

Είπε ότι ο Dion φοβόταν ότι ο γιος τους «δεν θα ήθελε πια να τον έχει μπαμπά. Όλοι πρέπει να είναι ανοιχτοί, ειλικρινείς και αποδεκτοί – είναι τόσο σημαντικό για το παιδί».

Ο Leigh πρόσθεσε: «Ήμουν τόσο νευρικός στο να γνωρίσω τη Maddie και εκείνη ήταν νευρική, αλλά όταν γνωριστήκαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι μοιάζαμε τόσο πολύ. Έρχεται να μείνει μαζί μου και τα πάμε τόσο καλά, είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι. Είναι μια τόσο μοναδική οικογενειακή δυναμική, αλλά αποφασίσαμε όλοι να έχουμε αυτή τη σχέση για τον Braxton.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ