Επίτιμος Δημότης Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης η Νανά Μούσχουρη - Με τον σύζυγό της στην εκδήλωση η σπουδαία ερμηνεύτρια (φωτό & βίντεο)

Της απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης

Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ανακήρυξε την Νάνα Μούσχουρη σε επίτιμο Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Βούλας, με την συμμετοχή της παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Μάριος Φραγκούλης-Γιώργος Χατζηνάσιος-Γιώργος Νταλάρας-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος-Νάνα Μούσχουρη-Γιώργος Χατζηνάσιος-Γιώργος Περρής-Νατάσα Θεοδωρίδου-Μάριος Φραγκούλης

 

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Κατσαρός, η Μαρία Χατζηνάσιου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, ο Αντώνης Κατσαρός, η Μαίρη Φουρναράκη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Σάσα Σταμάτη.

Η Νανά Μούσχουρη με τον δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Η μεγάλη ερμηνεύτρια συνοδευόταν από τον σύζυγό της, τον Γάλλο μουσικό και παραγωγό Andre Chapelle, ο οποίος ταξίδεψε μαζί της στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day η Νανά Μούσχουρη είπε ότι «οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής. Εξαρτάται πώς τις παίρνουμε, πώς τις βλέπουμε. Δεν λέω να αγαπήσεις την αποτυχία, αλλά να τη μάθεις και να βρεις μέσα σου τη δικαιολογία, γιατί υπάρχει. Έχω δεχτεί αποδοκιμασίες στη ζωή και την καριέρα μου».

Andre Chapelle-Νάνα Μούσχουρη-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Και συμπλήρωσε ακόμα πως: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω ζητήσει από τον κύριο δήμαρχο αν θα μπορούσα να έχω μια θέση. Το σπουδαίο είναι ότι και ο άντρας μου το θέλει, γιατί αγαπάει πολύ την Ελλάδα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ