Halloween στον Λευκό Οίκο: Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν μοίρασαν λιχουδιές - με περούκα & φτερά η Πρώτη Κυρία (φωτό & βίντεο)

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο Λευκός Οίκος «φοράει» τα γιορτινά του

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν γιόρτασαν το Halloween στον Λευκό Οίκο, με το προεδρικό ζεύγος να δίνει λιχουδιές - όπως ορίζει το έθιμο - στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί μαζί με τους γονείς τους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία φιλοξενούν τους μικρούς οπαδούς της «spooky» γιορτής, από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο Λευκός Οίκος «φοράει» τα γιορτινά του με κολοκύθες και φωτάκια να κοσμούν μεταξύ άλλων τους εξωτερικούς του χώρους.

Φωτογραφίες: BLOOMBERG/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Τζιλ Μπάιντεν είχε φορέσει μια λιλά περούκα και νεραϊδίσια φτερά. Ο Τζο Μπάιντεν από πλευράς του δεν έβαλε κάποια στολή, φορώντας απλά ένα μακρύ μπουφάν και ένα καπέλο.

Οι Μπάιντεν συνάντησαν για λίγο τα παιδιά και τους μοίρασαν λιχουδιές, ενώ όπως αναφέρει το Reuters γλυκά διανεμήθηκαν επίσης από εκπροσώπους από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Μεταφορών, τη NASA, τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, το Σώμα Ειρήνης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λευκού Οίκου και το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ