Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα

Αναλυτικά τα άστρα...

Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου και πρώτη της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Η όψη αυτή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού και στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που κυριαρχεί μέσα στη μέρα, ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Δευτέρα, αγαπητοί μου Ταύροι. Κάποιοι μπορεί τώρα να θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να είστε ήδη σε μια τέτοια διαδικασία, να ξανακαθίσετε στα θρανία για μετεκπαίδευση, για ένα σεμινάριο, για μια ξένη γλώσσα και να έχετε κάποιο άγχος για τις μαθησιακές σας ικανότητες. Άλλοι μπορεί να κάνετε πλάνα για την εργασία σας με ένα πιο μακρινό ορίζοντα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα, καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου. Η Σελήνη στον Αιγόκερω επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. 

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ