Ιεράπετρα: Βράχος καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου έμενε οικογένεια – Νεκρή η μητέρα, με τραύματα το παιδί και ο σύζυγος (φωτό & βίντεο)

Μια μεγάλη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγιά Φωτιάς.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένα πολύ με γάλος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά του βουνού και έπεσε πάνω σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων κοντά στην παραλία όπου έκανε διακοπές μία οικογένεια από την Τσεχία.

Η μητέρα σκοτώθηκε από τα συντρίμμια, ενώ πατέρας και γιός απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες. Ο 51χρονος πατέρας της οικογένειας απεγκλωβίστηκε εύκολα από το διαμέρισμα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, όμως για το 9χρονο αγόρι χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί αφού το πόδι του είχε «κολλήσει» μέσα στα χαλάσματα.

Το 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρά τον τραυματισμό του δεν υπάρχουν φόβοι για τη ζωή του.

Δυστυχώς την ίδια τύχη δεν είναι και η 45χρονη μητέρα η οποία μετά από 4 ώρες ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες νεκρή.

Στο σημείο σύμφωνα με το radiolasithi.gr αρχικά βρέθηκαν δύο οχήματα και άνδρες από την ΠΥ Ιεράπετρας και στη συνέχεια κλήθηκαν πολύ μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής (50 άνδρες με 20 οχήματα) και από άλλα σημεία της Κρήτης, διασώστες η 3η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ και πολλοί εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, τη Λέσχη Τετρακίνησης κ.α.

Δείτε τις δηλώσεις Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Γιώργου Τσικαλάκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν το τελευταίο βράδυ που διέμενε στο συγκεκριμένο κατάλυμα η οικογένεια από την Τσεχία (μητέρα, πατέρας και το μικρό παιδί τους). Το διαμέρισμα ισοπεδώθηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ