38χρονος μαχαίρωσε 100 φορές και αποκεφάλισε την 52χρονη σύντροφό του επειδή το θύμα αρνήθηκε να κάνουν σεξ (φωτό)

Βρήκαν το κεφάλι της κοντά στα πόδια της...

Ένας άνδρας μαχαίρωσε την κοπέλα του 100 φορές και την αποκεφάλισε επειδή... δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του.

Σύμφωνα με το al.com ο 38χρονος Justin Fields κατηγορείται για τη δολοφονία της 52χρονης Tammy Bailey, η οποία δέχτηκε περισσότερες από 100 μαχαιριές από μαχαίρι τύπου επιβίωσης που είχε μια λεπίδα οκτώ ιντσών.

Ο σερίφης της κομητείας Blount Mark Moon, είπε ότι όταν την βρήκαν το κεφάλι της κοντά στα πόδια της και το ένα της χέρι είχε κοπεί. Ο ύποπτος είπε στους ανακριτές ότι ήταν απογοητευμένος επειδή δεν θα έκανε σεξ μαζί του, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το ζευγάρι είχε βγει σε διάφορα μπαρ στην περιοχή Springfield της Αλαμπάμα, των ΗΠΑ γιαα να γιορτάσουν τα γενέθλια του 38χρονου και μετά  γύρισαν στο σπίτι της γυναίκας, όπου έμεναν μαζί.

«Ήπιε ένα κονιάκ και μετά πήγε στην κρεβατοκάμαρά του και έπαιζε κιθάρα. Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει σεξ, έτσι μπήκε στο δωμάτιό της» είπε ο Moon προσθέτοντας ότι εκείνη «αρνήθηκε και, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αυτό τον απογοήτευσε και την μαχαίρωσε στο στήθος».

Ο Fields είπε στους ανακριτές ότι έπαθε blackout  και λιποθύμησε. Ξύπνησε το επόμενο πρωί και μόλις είδε το ματωμένο σώμα της, σκέφτηκε ότι έβλεπε έναν εφιάλτη και χρησιμοποίησε μια λεπίδα 8 ιντσών για να τη μαχαιρώσει πάνω από 100 φορές.

«Είμαστε σίγουροι ότι ήταν νεκρή με το πρώτο χτύπημα. Όταν επέστρεψε την επόμενη μέρα, εκείνη δεν είχε κουνηθεί» πρόσθεσε ο Moon.  O άντρας τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε ότι «έκανε κάτι φρικτό» και ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας με την σειρά του κάλεσε κάποιο συγγενή της Bailey, ο οποίος ήταν επίσης γείτονάς τους. 

Το μέλος της οικογένειας πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά ο 38χρονος δεν την άφησε να μπει. «Της λέει ότι αυτό που υπάρχει μέσα είναι τρομερό και δεν θέλει να το δει», είπε ο Moon. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. 

Ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο σπίτι είδε τον Fields να κάθεται στο μπροστινό σκαλοπάτι, λέγοντάς του ότι έκανε κάτι κακό και τα στοιχεία βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Ο αστυνομικός  του είπε ότι θα του περνούσε χειροπέδες για την ασφάλεια και των δύο, με τον 38χρονο να απαντά:  «Δεν πειράζει. Θα με συλλάβετε ούτως ή άλλως».

Μόλις έφτασαν ενισχύσεις, δύο αξιωματικού μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το ακρωτηριασμένο σώμα της Bailey στην  κρεβατοκάμαρα.

Ο Fields δεν έχει ποινικό μητρώο και η Moon είπε ότι δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Ο σερίφης πρόσθεσε ακόμα ότι δεν είναι γνωστό αν ο δράστης έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας. «Παραδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει και φάνηκε να γνωρίζει τι έκανε» είπε ακόμα ο Moon. «Ήταν απογοητευμένος γιατί δεν πήρε αυτό που ήθελε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ