Η πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία εύχεται χρόνια πολλά στον αριστοκράτη σύντροφό της Peregrine Pearson - οι γλυκές φωτό

Η ανάρτηση και τα τρυφερά κλικς για τα γενέθλια του καλού της

Η πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία ευχήθηκε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Peregrine Pearson, μέσα από το Instagram.

Ο Βρετανός αριστοκράτης γιόρτασε τα 28ά γενέθλιά του και η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. 

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά. «Happy birthday my ?» έγραψε στο post της η 26χρονη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Αν και οι δύο τους είναιζ μαζί εδώ και λίγα χρόνια η Μαρία Ολυμπία δεν συνηθίζει να αναρτά στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

Πάντως αυτή τη φορά ανέβασε και στα stories της τρία ακόμα γλυκά στιγμιότυπα γράφοντας την φράση «χρόνια πολλά, σε αγαπώ».

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας Peregrine Pearson

Ο Peregrine "Perry" John Dickinson Pearson γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1994. Είναι ο μεγαλύτερος γιος και το τέταρτο παιδί του Michael Pearson (γεν. 17 Ιουνίου 1944), του 4ου Υποκόμη Cowdray και της δεύτερης συζύγου του Marina Rose Cordle (γεν. 6. Μάιος 1960).

Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του John Pearson (1910-1995), του 3ου Υποκόμη  Cowdray και της Lady Anne Bridgeman (1913-2009) και από την πλευρά της μητέρας του είναι εγγονός του συντηρητικού βουλευτή John Howard Cordle (1912-2004) και της Venetia Caroline Maynard (γ.1936). 

Η Μαρία - Ολυμπία με τον σύντροφό της στον γάμο του θείου της πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, Photo: NDP

Ο Perry Pearson είναι διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η περιουσία της οικογένειάς του υπολογίζεται στις 224 εκατομμύρια λίρες. Ο πατέρας του Perry κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι των μέσων ενημέρωσης Pearson καθώς και το κτήμα 16.500 στρεμμάτων στο West Sussex που φιλοξενεί το πόλο κλαμπ Cowdray Park, όπου έχουν παίξει οι πρίγκιπες William και Harry.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ