Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα - να είμαστε πιο υπομονετικοί

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Ηλιακή έκλειψη της Τρίτης πραγματοποιείται στον Σκορπιό και οι όψεις της είναι μικτές, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την έκλειψη πατώντας εδώ. Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα κι επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες.

Με λίγη προσοχή και με έμφαση στο να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει, θα το αφήσουμε κι αυτό πίσω μας. 

ΚΡΙΟΣ

Οι πιέσεις, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, από όπου κι αν προέρχονται συνεχίζονται κι αυτές τις ημέρες. Με την έκλειψη του Οκτωβρίου αναμοχλεύονται οι οικονομικές σας ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή.

Η έκλειψη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αυτές οι σχέσεις φαίνεται να απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων (του συντρόφου, των συνεργατών, των φίλων) κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καιρός να ανασυνταχθείτε, να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να αξιοποιήσετε προς όφελος σας το υπόλοιπο του μήνα. Ακόμη όμως, όπως απαιτεί και η έκλειψη της Τρίτης, να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ο Οκτώβριος από δω και κάτω είναι εξαιρετικός για να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διατροφή και την άσκηση. Ακόμη και στη ρουτινιάρικη καθημερινότητα θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ξεφεύγετε ή να κάνετε πιο ευχάριστα ό,τι άλλοτε σας δημιουργούσε βαρεμάρα ή δυσαρέσκεια. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ