Κούκλος ο γιος της Reese Witherspoon, μεγάλωσε και είναι γεμάτος θετική ενέργεια - proud mammy η ηθοποιός (φωτό)

Γιόρτασε τα 19ά γενέθλιά του

Τα 19ά γενέθλιά του γιόρτασε στις 23 Οκτωβρίου ο κούκλος γιος της Reese Witherspoon και η περήφανη μαμά του, του ευχήθηκε μέσα από το Instagram

Ειδικότερα η 46χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 28.4 εκατομμύρια followers της δύο φωτογραφίες του Deacon, μία τωρινή και μία από όταν ήταν ακόμα παιδάκι.

Φωτογραφίες: Instagram/reesewitherspoon

Ο γοητευτικός ξανθός 19χρονος μοιάζει απίστευτα στον μπαμπά του Ryan Phillippe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sarahmichellegellarqueen

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?️hilz (@ryanphillippe)

 

Υπενθυμίζεται ότι η σταρ του «Legally Blond» ήταν παντρεμένη με τον 48χρονο ηθοποιό από το 1999–2008 και έχουν μαζί άλλο ένα παιδί, την 23χρονη Ava η οποία είναι φτυστή με την μαμά της

 

 

 

 

Η Witherspoon από τον 2011 είναι παντρεμένη με τον 52χρονο Jim Toth, με τον οποίο απέκτησε τον δεύτερο γιο της, τον 10χρονοTennessee.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deacon (@deaconphillippe)

 

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός έγραψε: «Big Birthday Love στον @deaconphilippe σήμερα! Ο τύπος που διαθέτει την πιο χαρούμενη ενέργεια, ατελείωτη ορμή, φιλοδοξία και ταλέντο. Και την μεγαλύτερη καρδιά στον κόσμο. ?Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα.. σε αγαπώ, D!».

 

 

Το κατά πόσα τα παιδιά της Witherspoon και του Phellippe μοιάζουν πιο πολύ στην μητέρα ή τον πατέρα τους έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης. Ο ίδιος ο Ryan μιλώντας πρόσφατα στο Extra είπε:  «Αυτό που λαμβάνω πολύ τελευταία είναι ότι πιστεύουν ότι ο Deacon της μοιάζει πιο πολύ (σ.σ. στην μητέρα του) και η Ava με εμένα». 

Εμείς θα πούμε ότι μάλλον ισχύει το αντίθετο! Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ