Το δρομολόγιο του τρόμου: Η άστεγη που δολοφόνησε τη 12χρονη Λολά κυκλοφορούσε στο Παρίσι με τη μακάβρια βαλίτσα

 Τι δήλωσε ο ταξιτζής που μετέφερε το πτώμα της Λολά στο πορτμπαγκάζ χωρίς να το γνωρίζει

Η άγρια δολοφονία της 12χρονης Λολά στο Παρίσι από την άστεγη Νταμπιά Μπ. μετά από διαφωνία που είχε με ττη μητέρα της εξακολουθεί να συγκλονίζει το Παρίσι. Χθες δημοσίευμά της εφημερίδας "Le Parisien" αποκάλυψε την ανατριχιαστική μαρτυρία του οδηγού του ταξί που μετέφερε τη βασική ύποπτη για τη δολοφονία με τη βαλίτσα που περιείχε το ακρωηριασμένο σώμα του άτυχου κοριτσιού. 

Στις 15:17 η Λολά και η δολοφόνος της έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να εισέρχονται στην πολυκατοικία. Στις 16:48, η 24χρονη βγαίνει από την πολυκατοικία με δύο βαλίτσες και ένα πλαστικό μπαούλο. Επί περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο, μέχρι τις 18:05, βρίσκεται στον δρόμο. Εκείνη την ώρα επιβιβάζεται σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Τέσσερις ώρες αργότερα, θα επιβιβαστεί σε ένα αυτοκίνητο μεταφορικής εταιρείας.

 

 

Ο οδηγός του Volkswagen που κλήθηκε να παραλάβει πελάτη από προάστιο στα δυτικά του Παρισού, οδήγησε το αυτόκινητό του αγνοώντας ότι είχε το πτώμα της Λολά στο πορτμπαγκάζ. Το δρομολόγιο που του ζητήθηκε, από τη νεαρή γυναίκα που παρέλαβε, είχε τελικό προορισμό τη γειτονιά της Λολά, στο 19ο διαμέρισμα. Φθάνοντας εκεί, σάστισε βλέποντας παντού αστυνομία. Περιπολικά και αστυνομικοί που κινούνταν πεζή έδειχναν τη φωτογραφία της μικρής μαθήτριας αναζητώντας την παραμικρή πληροφορία. Συγκεκριμένα, η πελάτισσά του του είχε ζητήσει να την αποβιβάσει σχεδόν στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος "Μανέν" όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχε βιάσει, βασανίσει, πνίξει, τεμαχίσει και τελικά, βάλει μέσα σε μια πλαστική βαλίτσα το άψυχο σώμα του θύματός της.

Κληθείς από την αστυνομία του Παρισιού, ο οδηγός του Volkswagen αφηγήθηκε λεπτομερώς αυτά τα είκοσι λεπτά της διαδρομής κατά τη διάρκεια της οποίας, εκ των υστέρων, διαπιστώνει ότι υπήρχαν πολλά στοιχεία για να του κινήσουν υποψίες παρόλο που εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση. Στο πίσω μέρος του οχήματός του, η ύποπτη φαινόταν "περίεργη αλλά μάλλον χαλαρή, και όχι αγχωμένη", αναφέρει η εφημερίδα ότι είπε ο οδηγός στην κατάθεσή του. Ο οδηγός του ταξί παρέλαβε την καθ'ομολογία δράστη της δολοφονίας γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου από το κέντρο του προαστίου Ανιέρ, πολύ κοντά στο Παρίσι.

Η πελάτισσά του ήταν, όπως περιέγραψε, ήταν φορτωμένη με δύο βαλίτσες και ένα μαύρο πλαστικό μπαούλο από το οποίο αναδυόταν μια περίεργη μυρωδιά χλωρίνης. Αυτό, το τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου ο φίλος της 24χρονης, ο οποίος είχε καλέσει το ταξί, απαγορεύοντας στον οδηγό να αγγίξει την περίεργη βαλίτσα. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον αριθμό 119 της οδού Μανέν στο Παρίσι, ήταν η 24χρονη που έπιανε κουβέντα στον οδηγό ενώ εκείνος, όπως κατέθεσε, την παρατηρούσε προσεκτικά. Είχε βρει περίεργο το γεγονός ότι δεν τον είχαν αφήσει να αγγίξει τις αποσκευές της. Στις 7.40πμ το πρωί του περασμένου Σαββάτου η γαλλική αστυνομία εντόπισε τα ίχνη της και τη συνέλαβε στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν στο προάστιο Μπουά Κολόμπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ