Η Νταμπιά, άστεγη 24 ετών, από την Αλγερία βίασε, βασάνισε και σκότωσε τη 12χρονη Λόλα – «Της ήπιε το αίμα» για να εκδικηθεί τη μητέρα της

Το πιο φρικιαστικό σενάριο ομολόγησε η δολοφόνος 

Σε σοκ η γαλλική κοινωνία και ο κόσμος ολόκληρος παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται από χθες για την αποτρόπαιη δολοφονία της 12χρονης Λολά Νταβιέ, το απόγευμα τη Παρασκευής στο Παρίσι.

Η φρίκη για τη μικρή μαθήτρια ξεκίνησε όταν η 24χρονη άστεγη Νταμπιά Μπ. την απήγαγε, την έβαλε να κάνει ντούς και την υποχρέωσε να της κάνει στοματικό σεξ. Όταν ήρθε σε οργασμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Europe1, άρχισε να την μαχαιρώνει με μαχαίρι και ψαλίδι, σε σημείο να της κόψει το κεφάλι. Και μετά, της ήπιε το αίμα.... Η βασική ύποπτος, η  αλγερινής καταγωγής Νταμπιά Μπ., βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

 

 

Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια από την ανάκριση, που δημοσίευσε η Daily Mail, είναι η παγερή απάντηση που φέρεται να έδωσε η Νταμπιά όταν της έδειξαν φωτογραφίες της σορού της Λόλα: «Δεν μου  κάνει αίσθηση, κι εγώ έχω βιαστεί και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου».  Όσον αφορά το κίνητρο του ειδεχθούς φονικού, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές. Ωστόσο, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση πιστεύουν ότι πίσω από τις πράξεις της φερόμενης δολοφόνου, μπορεί να κρύβεται η επιθυμία της να εκδικηθεί τη μητέρα του κοριτσιού, με την οποία είχε συγκρουστεί επειδή δεν την άφηνε (ως διαχειρίστρια του κτιρίου) να μετακομίσει στο σπίτι της αδελφής της.

 

 

Μάλιστα, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 24χρονη, που αντιμετωπίζει «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», να μπέρδεψε τη 12χρονη Λόλα Νταβιέ με τη μητέρα της, Ντελφίν, συμπληρώνει το ίδιο βρετανικό δημοσίευμα. Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή μεταδίδοντας ότι δηλαδή η φερόμενη ως δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι μπέρδεψε τη μικρή με τη μητέρα της. Η Ντάμπια Μπ. φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με τους γονείς της μικρής Λόλα, όταν είχε προσπαθήσει να μετακομίσει στο διαμέρισμα της αδελφής της, το οποία βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το δικό τους σπίτι. Η Ντελφίν Νταβιέ, που με τον σύζυγό της διαχειρίζεται διάφορα κτίρια στη χώρα, είχε αρνηθεί να δώσει στην 24χρονη την κάρτα που θα της εξασφάλιζε πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. Σύμφωνα με την France Bleu, ένα στοιχείο που «δένει» με τη θεωρία του κινήτρου της εκδίκησης είναι οι αριθμοί 1 και 0 που βρέθηκαν γραμμένοι πάνω στη σορό του κοριτσιού.

 

 

Να σημειωθεί ότι η 24χρονη Αλγερινή  είχε φτάσει νόμιμα στη Γαλλία το 2016 για να σπουδάσει. Τον περασμένο Αύγουστο είχε ειδοποιηθεί ότι πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα καθώς δεν είχε δηλώσει νόμιμο τόπο κατοικίας. Εκτός από τη σύλληψή της στις 21 Αυγούστου, στο παρελθόν και μέχρι το πρόσφατο φρικτό έγκλημα δεν είχε άλλα μπλεξίματα με τις γαλλικές Αρχές.

 

 

 

Για τη δολοφονία που έχει σοκάρει γονείς και μαθητές στο γυμνάσιο Ζορζ Μπρασένς του βορειοανατολικού Παρισιού, δηλώσεις έκανε η Μπριζίτ Μακρόν σημειώνοντας ότι «είναι ένα αποτρόπαιο και αφόρητο δράμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ