Η Victoria Beckham αξιολογεί μερικά από τα πιο διάσημα κουρέματά της - Ποια πήραν «ναι» και ποια «100% όχι»; (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Η Victoria Beckham δημοσίευσε ένα βίντεο στο ΤικΤοκ στο οποίο δείχνει - και κρίνει - μερικές από τα hairstyles που είχε κάνει στο παρελθόν.

«My life in looks. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;» έγραψε στην ανάρτηση η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls, προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Πρόκειται για μια δημοφιλή τάση στην πλατφόρμα, με τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον ίδιο ήχο, αξιολογώντας ο καθένας ότι θέλει: από εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, μέχρι κουρέματα και στυλιστικές επιλογές.

«Πώς νιώθω για κάποιες επιλογές, με λίγη ή καθόλου εξήγηση» ακούμε στο βίντεο, με το πρώτο κούρεμα να είναι το κοντό καρέ που είχε στα 90ς, όταν συμμετείχε στο διάσημο girl group. 

Η Victoria ενέκρινε το συγκεριμένο look, ενώ στη συνέχεια έδειξε ένα pixie κούρεμα, το οποίο πήρε επίσης «ναι». Επόμενο ήταν ένα κοντό, ασύμμετρο ξανθό κούρεμα που ήταν «100% όχι»! 

Όσο για τις ανταύγειες που είχε για αρκετά χρόνια, αυτές τις κατέταξε στο 50/50. Ακολουθεί ένα, επίσης ασύμμετρο bob, το οποίο πήρε «100% όχι», αλλά και η κλασική της αλογοουρά, την οποία έκρινε με «ναι και δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι πρακτικό».

Η σύζυγος του David Beckham και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους έφτιαξε τον λογαριασμό της στο TikTok τον περασμένο Ιούλιο και μετά ήδη περισσότερους από 700.000 followers και πάνω από τρία εκατομμύρια likes.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ