Η Καίτη Γαρμπή μιλάει για το ναυάγιο της συνεργασίας Διονύση Σχοινά-Γιώργου Μαζωνάκη:«Με θυμώνει το άδικο & το ψέμα, ο διασυρμός»

Η Καίτη Γαρμπή ξεκαθαρίζει τα όσα έχουν γίνει μεταξύ του Διονύση Σχοινά και του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US.

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή ξακαθάρισε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της μέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

«Δεν είναι το θέμα της αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα γιατί ακυρώθηκε 2 φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά», όπως ανέφερε η τραγουδίστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα έχουν αναφερθεί για το θέμα.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έλαβαν εξώδικο από τον επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών, μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι υπάρχει προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η Καίτη Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά. Ωστόσο, αυτή η συνεργασία (Σχοινάς - Μαζωνάκης) ναυάγησε.

Το ζευγάρι (Γαρμπή - Σχοινάς) έχει απαντήσει, επίσης, με εξώδικο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ