Σεπόλια - Κάτοικος σπάει τη σιωπή του - ''μεγαλοδικηγόρος, 3 καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, έπαιρναν το παιδί από τον Μίχο & εξαφανίζονταν

Η αποκάλυψη ενοίκου της πολυκατοικίας που διέμενε η 12χρονη με την οικογένεια της στον Κολωνό.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας που έμενε η 12χρονη με την οικογένειά της μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» και αποκάλυψε ότι δεν έδινε λεφτά στην οικογένεια της 12χρονης.

«Τα παιδάκια εγώ τα λυπόμουν και τους έδινα τέτοια πράγματα. Ήρθε η μάνα και μου έλεγε, δώσε μου και θα στα δώσω και τους έδιωξα. Και έβαλε τα παιδιά εκεί που τα αγαπούσα και με έκανε εχθρό».

Συνεχίζοντας τη περιγραφή του ο ένοικος της πολυκατοικίας υποστήριξε ότι τα παιδιά έμπαιναν με τα ποδήλατα και τα πατίνια και όλα αυτά τα έκανε η μάνα και ο πατέρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο ένοικος της είχε δανείσει χρήματα στην μητέρα απάντησε «όχι, εγώ τα χάριζα και συνέχεια ζητούσε» και όταν σταμάτησε να δίνει χρήματα, όπως  δήλωσε ο ένοικος:  «Ο ένας ο γιος της  ο μεγάλος, πήρε το μπαστούνι που είχα και με χτύπαγε».

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο και πήγε να το καταγγείλει ο ένοικος και ανέφερε: «Τα παιδιά που είναι στην Ασφάλεια μου είπαν ”είναι κρίμα 12χρόνων και 13 να του κάνεις μήνυση” και από τότε δεν μίλησαν ξανά».

Μάλιστα ο ένοικος της πολυκατοικίας εκτίμησε ότι  «πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο».

Κάτοικος σπάει τη σιωπή του – «Επώνυμοι έπαιρναν την 12χρονη και εξαφανίζονταν»

Κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» κι αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε στο παιδί της, στη 12χρονη, η μάνα έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονταν επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν».

«Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

«Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ