Η οικογένεια του Ralph Lauren σύσσωμη κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνιας - Το show που φέρνει πίσω το καλοκαίρι (φωτό & βίντεο)

Τα χρώματα της άμμου, αλλά και εκείνα του ηλιοβασιλέματος κυριάρχησαν στο catwalk

Η οικογένεια του Ralph Lauren σύσσωμη κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνιας, για το fashion show του διάσημου σχεδιαστή.

Στο Instagram του 83χρονου fashion designer έχει αναρτηθεί μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μεταξύ άλλων με την σύζυγό του Ricky Anne, την κόρη τους Dylan και τον έναν από τους δύο τους γιους τον David. 

 

 

Στο post διαβάζουμε «Κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια. Η οικογένεια Lauren γιορτάζει την παρουσιάση της  #RLSP23 μέσα στη βιβλιοθήκη The Huntington, το Μουσείο Τέχνης και τους Βοτανικούς Κήπους στον Σαν Μαρίνο της Καλιφόρνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ralph Lauren πραγματοποίησε την Πέμπτη την επίδεξη μόδας και η νέα κολεξιόν του οίκου έφερε και πάλι το καλοκαίρι! Η συλλογή SS 23 ξερευνά, σύμφωνα με το brand, τις ερμηνείες της παραθαλάσσιας αίγλης και τα μοντέλα εμφανίστηκα με σύνολα που αντλούν άμεση έμπνευση από τις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια.

Τα χρώματα της άμμου, αλλά και εκείνα του ηλιοβασιλέματος κυριάρχησαν στο catwalk.

 

 

 

 

Η βιομηχανία της μόδας και μια σειρά από A-Listers (συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Lopez και Ben Affleck, καθώς και της Diana Keaton) παρακολούθησαν το «California Dreaming»,ενώ γνωστά ονόματα από τον χώρο του modeling, όπως η Irina Shayak περπάτησαν στην πασαρέλα του σχεδιαστή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

 

 

Η τελευταία φόρούσε ένα απίθανο φαρδύ κοστούμι σε κρεμ χρώμα. 

Μπορείτε να δείτε εδώ όλη τη νέα σολλογή του Laph Lauren.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ