Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης - Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν μαζί της (βίντεο)

Εξελίξεις στην υπόθεση 

Ένας 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα, χθες το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις κατ΄ εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με την 12χρονη, στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη

Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των δύο αντρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.

 

Η 12χρονη έχει κατονομάσει τουλάχιστον τέσσερις άνδρες

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 12χρονη έχει κατονομάσει τουλάχιστον τέσσερις άνδρες, οι οποίοι την έχουν βιάσει. 

Ένα από τα πρόσωπα αυτά, σύμφωνα με το κοριτσάκι, ονομάζεται «Πάνος», μένει στην Παλλήνη κι έφτασε στο ραντεβού με ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, γαλλικής κατασκευής. 

Ένα δεύτερο πρόσωπο φέρεται να ονομάζεται «Αλέξανδρος». Μένει στο Ίλιον, είναι περίπου 30 ετών και έχει, σύμφωνα με τη 12χρονη, ένα παιδί στην ηλικία της. 

Το τρίτο πρόσωπο δεν το κατονόμασε γιατί δε θυμόταν το όνομά του. Είπε όμως στους αστυνομικούς ότι ήταν κάτοικος Κορίνθου κι είχε σχέσεις με τον Πειραιά. Είναι πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15 - 16 ετών και μάλιστα της είχε πει ότι έχει δύο παιδιά στην ηλικία της, καθώς νόμιζε ότι ήταν 16. 

Οι 212 πελάτες

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους πελάτες (το οποίο φέρεται να διαχειριζόταν ο 53χρονος), αυτές γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως “είσαι ακόμα μικρή” και “έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλωσεις“.

Σημαντικά στοιχεία για την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού, αναμένεται να προκύψουν και από το κινητό τηλέφωνο της μητέρα της, το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της αστυνομίας. Ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο κοριός της αστυνομίας έχει καταγράψει όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες της 37χρονης με τον Ηλία Μίχο και όλους τους συνομιλητές της και τους παιδοβιαστές, αναφέρει η ΕΡΤ.

Τα επτά αδέλφια της 12χρονης φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και θα δώσουν τις επόμενες ημέρες καταθέσεις στην Αστυνομία.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Τα στοιχεία από την υπόθεση σοκάρουν καθώς το παιδί φέρεται να περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που ζούσε «Ο κατηγορούμενος με οδήγησε στην αποθήκη του καταστήματος, με την πρόφαση να πάρουμε κάποια χαρτιά και να συμμαζέψουμε και άρχισε να με θωπεύει. Tην επόμενη φορά που πήγα στο κατάστημα, με οδήγησε ξανά στην αποθήκη, όπου με χρήση απειλών με εξανάγκασε σε συνουσία», αποκάλυψε η 12χρονη.

Όπως μετέδωσαν οι αστυνομικοί ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στο κατάστημα του 53χρονου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που εξετάζονται ήδη από τις Αρχές, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχουν κάμερες στην αποθήκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Σεπτεμβρίου που αποφάσισε η μητέρα να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Μίχο, περιέγραψε στους αστυνομικούς τους αδιανόητους διαλόγους της 12χρονης με τον βασικό κατηγορούμενο. Είπε ότι η κουνιάδα της διάβασε μηνύματα στο κινητό της κόρης της και διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος αυτός ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο από το παιδί και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ερεβώδους υπόθεσης.

Ο Ηλίας Μίχος στην κατάθεσή φέρεται να προσπάθησε να ρίξει ευθύνες στη μητέρα λέγοντας ότι “πιστεύει” πως γνώριζε ενώ ο έτερος συλληφθείς Γιάννης Σοφιανίδης φέρεται να επέρριψε ευθύνες στο ίδιο το παιδί ότι τον πίεζε για να συνευρεθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ