Η νέα συλλογή της Aquazzura σε συνεργασία με την Swarovski είναι ένα σωστό κόσμημα για τα πόδια σας!

 Για τη 10η επέτειο της Aquazzura η εταιρεία δημιούργησε ένα παραμυθένιο πέδιλο!

Η ιταλική εταιρεία δίνει πάντα βάση στην κομψότητα, στη λεπτομέρεια και στα φίνα υλικά, κρατώντας ισορροπία στο μοντέρνο και διαχρονικό σχέδιο στα υποδήματα.

Πρόσφατα δημιούργησε μια συλλογή παραμυθένια, σε συνεργασία με τη Swarovski και τα πέδιλα είναι σαν μικρά «κοσμήματα».

Όπως αναφέρει και η εταιρεία:

«Το κοινό πάθος για την τέχνη και την δεξιοτεχνία οδήγησε την Aquazzura και τη Swarovski να συνεργαστούν για την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής Capsule, ως μέρος των εορτασμών για τη 10η επέτειο της Aquazzura. Ένα μαγευτικό νέο σχέδιο παπουτσιών, το πέδιλο Aura, που έχει μια θηλυκή σιλουέτα, που αναδεικνύεται από ένα «γλυπτό» τακούνι επενδυμένο με κρύσταλλα Swarovski.

Κάθε μοντέλο είναι ένα μοναδικό κόσμημα, χειροποίητο στην Ιταλία, το οποίο διαθέτει λουράκι αστραγάλου με λαμπερά τετράγωνα κρύσταλλα. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το τακούνι με τα ενσωματωμένα πολυεπίπεδα μάξι κρύσταλλα με οκταγωνική κοπή – που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την Swarovski Creators Lab για αυτήν την περιορισμένη έκδοση – που θαμπώνουν σε κάθε βήμα.

Οι υπέροχες λεπτομέρειες και η εξαιρετική ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Aura που είναι διαθέσιμο σε υπέροχα χρώματα συνδυασμούς υλικών.

Δερμάτικα σε αποχρώσεις,  Very Peri, μια λαμπερή, μεταλλική απόχρωση Lime Green, Bougainvillea Pink σατέν και η απολύτως εκπληκτική διάφανη έκδοση plexi, σε αστραφτερό ασημί ή πολυτελές soft χρυσό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ