Η Τόνια Σωτηροπούλου γιορτάζει τον έρωτά της με την Κωστή Μαραβέγια - Πρώτη επέτειος γάμου για το ζεύγος (φωτό)

Η ανάρτηση της στα γαλλικά! 

Η Τόνια Σωτηροπούλου γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η όμορφη, μελαχρινή ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από την «μεγάλη ημέρα» στο οποίο την βλέπουμε να δίνει ένα φιλί στο στόμα με τον καλό της.

Η Σωτηροπούλου συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φράση στα γαλλικά η οποία μεταφράζεται ως εξής: «Δεν υπάρχει παρά μόνο μια ευτυχία στην ζωή, να αγαπιέσαι και να αγαπάς».

Υπενθυμίζεται ότι το ερωτευμένο ζεύγος παντρεύτηκε με πολιτικπο γάμο,  σε πολύ στενό κύκλο, στην πανέμορφη Ύδρα την Δευτέρα 11/0/2021.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα όμορφο sleep dress νυφικό με διαφάνεια στο πάνω μέρος, ενώ είχε φορέσει ένα μακρύ πέπλο και κρατούσε στα χέρια της μια ανθοδέσμη με χρυσάνθεμα. Φυσικά και ο γαμπρός ήταν επίσης πολύ κομψός, ενώ έκανε την διαφορά φορώντας μπορντό σακάκι συνδυασμένο με ανοιχτό μπλε πουκάμισο.

Ο γάμος τελέστηκε από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή στο ξενοδοχείο "Υδραία". Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές. 

«Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου», τόνισε μιλώντας για την πατρότητα» είχε πειμεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας για την γυναίκα του και τον γάμο τους μιλώντας στο Πάμε Δανάη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ