Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής Κασίγιας πρώτα δήλωσε γκέι και ύστερα μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγο του, τους φαν του και την LGBTQ κοινότητα 

Τι συνέβη 

Μια viral είδηση, ο μυστήριος υποκινητής της και μια συγνώμη που μάλλον έπεσε στο κενό. Ο Ικέρ Κασίγιας, μετά το σάλο που ξέσπασε με προηγούμενη ανάρτηση του ότι είναι γκέι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι έπεσε θύμα χάκερ.

Στη νέα του ανάρτηση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ζητά συγγνώμη από τους ακολούθους του, αλλά και από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. «Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από την LGTB κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίκερ Κασίγιας.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι είχε επικρατήσει πανικός με την προηγούμενη ανάρτηση του παλαίμαχου γκολκίπερ, μετά και το σχόλιο που είχε κάνει ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Κάρλες Πουγιόλ. Ωστόσο, αρκετά διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή από τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή ήταν μια «απάντηση» στα κουτσομπολίστικα περιοδικά για τις σχέσεις που του χρεώνουν, με τα δημοσιεύματα να μιλούν και για σχέση με τη Σακίρα, πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ