Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ με τα καουμπόικα καπέλα και τα πούρα τους - «Ακόμα δείχνεις δυνατός σαν ταύρος!» (φωτό)

Δύο «σκληροί» του σινεμά μαζί για καλό σκοπό

Αν υπάρχουν δύο ηθοποιοί που έχουν συνδεθεί με τις ταινίες δράσεις τότε σίγουρα αυτοί είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Και μπορεί οι «σκληροί» του σινεμά, μέσα στα χρόνια, να έχουν διεκδικήσει ίδιους ρόλους, ωστόσο την Κυριακή ο 76χρονος «Ρόκυ» επαίνεσε τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια για το φιλανθρωπικό του έργο.

 

Photo: Instagram

Ειδικότερα δημοσιεύσε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί ντυμένοι σχεδόν ασορτί με καουμπόικα καπέλα και ζώνες, κρατώντας τα πούρα τους.

Ο 75χρονος «Εξολοθρευτής» φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι με γιακά και καρό γκρι σακάκι, ενώ ο συνάδελφός του μπλε μπλούζα, τζιν και καρό πουκάμισο. 

«Συγχαρητήρια στον σπουδαίο μου φίλο @schwarzenegger που είχε μια απίστευτα επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση για να ωφελήσει τα παιδιά THE AFTER SCHOOL ALLSTARS… Ακόμα δείχνεις δυνατός σαν Ταύρος!» έγραψε ο Σταλόνε στην ανάρτησή του.

Ο Σβαρτσενέγκερ ίδρυσε το 1992 το «After-School All-Stars» το οποίο παρέχει δωρεάν, ολοκληρωμένα εξωσχολικά προγράμματα για νέους σε όλες τις ΗΠΑ.

Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram για την φιλανθρωπική εκδήλωση ο ηθοποιός έγραψε: «Συγκεντρώσαμε πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια χθες το βράδυ για το @afterschoolallstars.

Ευχαριστούμε όλους τους δωρητές μας. Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα με όραμα να κρατήσω τα παιδιά ασφαλή και να μεγαλώνουν μεταξύ 3-6 μ.μ., αλλά δεν θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε 100.000 παιδιά σε 60 πόλεις χωρίς εσάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ