Το ντουέτο μαμάς και κόρης, ο αστυνομικός που εντυπωσίασε τους κριτές, η 17χρονη κόρη ιερέα-όλα όσα έγιναν στο «The Voice of Greece»

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίστηκαν σε κλίμα «οικογενειακό».

Το δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece»  έγινε σε κλίμα οικογενειακό. Μία νέα διαγωνιζόμενη ανέβηκε στην ίδια σκηνή που το 2017 είχε σταθεί και η μητέρα της, ενώ  μαμά και κόρη πρόσφεραν ένα απολαυστικό ντουέτο.

 

 

Οι οικογενειακές στιγμές συνεχίστηκαν όταν δύο αδελφές ανέβηκαν διαδοχικά στη σκηνή για να διαγωνιστούν.
Οι coaches, Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, που έχουν ήδη στις ομάδες τους τα πρώτα ταλέντα, γύρισαν τις καρέκλες τους στις φωνές που έκριναν ότι το αξίζουν.

Μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν τα κατάφεραν να γυρίσουν τις καρέκλες των κριτών ήταν η 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου, η οποία είχε έρθει από τον Ωρωπό και είχε σπουδάσει βυζαντινή μουσική. Στο πλευρό της ήταν η οικογένεια της και ο πατέρας της που είναι ιερέας.

 

 

Ο αστυνομικός Σπύρος Ξενίδης από την Κεφαλονιά, εντυπωσίασε τους κριτές. Με το τραγούδι “Υπάρχει λόγος”, έκανε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν τις καρέκλες τους. 

 

 

Τελικά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου! Ξεχώρισαν επίσης οι Χριστίνα Μαρκεσίνη και Σωσώ Ταφίλη.

 

 

 

 

Από το 2ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Φρειδερίκη Ήργη, Λάζαρος Κατσίπης, Αρετή Δημουλά, Ιωάννα Καβούνη, Βάνα Μήτσου, Σωσώ Ταφίλη, Χριστίνα Μαρκεσίνη, Νάσος Ντοβίνος, Βίλη Παπαθανασίου, Celina Michael, Σπύρος Ξενίδης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ