Mila Kunis: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είπα ψέματα για την ηλικία μου» - Όταν η ηθοποιός είχε... προσθέσει μερικά χρόνια (βίντεο)

Τι αποκάλυψε στο Vanity Fair;

Εδώ και χρόνια υπήρχε μια φήμη που ήθελε την Mila Kunis να έχει πει ψέματα, στο παρελθόν, για την ηλικία της...λοιπόν είναι αλήθεια!

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Vanity Fair, ότι για να καταφέρει να πάρει τον ρόλο της Jackie Burkhart στο «That ’70s Show» πρόσθεσε μερικά χρόνια.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Kunis ήταν τότε 14 ετών και σύμφωνα με την φήμη είχε πει στους δημιουργούς της σειράς ότι ήταν 18 ετών, με σκοπό να καταφέρει με περάσει από οντισιόν, καθώς το δίκτυο έψαχνε μόνο για μεγαλύτερους ή έφηβους ηθοποιούς.

«Υπάρχει μια φήμη ότι μπορεί να είπα ψέματα για την ηλικία μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τώρα ότι είπα ψέματα το έκανα» είπε χαρακτηριστικά η 39χρονη σύζυγος του Ashton Kutcher.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξήγησε ότι όταν κλήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο για τον ρόλο, έπρεπε να βάλει έναν αστερίσκο για «δάσκαλο στο στούντιο». Τότε της είπαν «τι εννοείς» με εκείνη να τους αποκαλύπτει «ω, ΥΓ, είμαι 14 ετών»!

Ωστόσο μέχρι τότε είχε κερδίσει τις καρδιές των δημιουργών του «That ’70s Show» και πλέον δεν τους ενδιέφερε το μικρό της ψέμα. Άλλωστε, ήδη από την στιμγή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, οι  Bonnie και Terry Turner γνώριζαν την πραγματική της ηλικία.  

Η Kunis πρόσθεσε ακόμα για την συμμετοχή της στην σειρά ότι «εγώ ήμουν στην ηλικία του χαρακτήρα. Δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως μικρότερη. Ο λόγος που δεν έμπλεξα με τα ναρκωτικά ήταν πως κανείς σε σετ δεν έκανε χρήση. Στα 14 μου, τους θαύμαζα. Η καριέρα μου και η ζωή μου θα μπορούσε να πάρει οποιοδήποτε δρόμο, αλλά αυτό δεν έγινε».

Η Kunis αναμένεται να υποδυθεί ξανά την  Jackie στο σίκουελ της σειράς, που ετοιμάζει το Netflix και το οποίο θα ονομάζεται «That ’90s Show». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ