Σάλος σε παιδικό σταθμό: Εργαζόμενες κατατρόμαξαν τα παιδάκια με μάσκες «Scream» - Τους ούρλιαζαν & αυτά έκλαιγαν (βίντεο)

Ξεκίνησε έρευνα για τα βίντεο που προκάλεσαν αντιδράσεις

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει βίντεο από παιδικό σταθμό  στα οποία φαίνονται εργαζόμενοι να τρομοκρατούν τα παιδιά φορώντας μάσκες από την ταινία «Scream».

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Jennifer Kayla Newman, μία εργαζόμενη που υποστηρίζει ότι τράβηξε τα βίντεο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα μέλη του προσωπικού στο Lil’ Blessings Child Care & Learning Center στην πόλη Χάμιλτον του Μισισιπή, φέρεται να προσπαθούσαν να τρομάξουν κάποια παιδιά.

«Πριν από μερικές εβδομάδες κάποια κορίτσια στον παιδικό σταθμό έφεραν μάσκες για το Ηalloween προκειμένου να τρομάξουν τα παιδιά. Τα παιδιά ήταν έντρομα, αλλά ήξερα ότι αν το έλεγα στον ιδιοκτήτη, η τιμωρία θα ήταν “χάδι”, όπως όταν παραπονέθηκα για άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν έγινε τίποτα» έγραψε προσθέτοντας ακόμα ότι όταν άκουσε ότι κάποιοι συνάδελφοί της θα το ξανάκανα αποφάσισε να  το βιντεοσκοπήσει για να έχει αποδείξεις και στη συνέχεια έστειλε το υλικό στους γονείς.

Ακόμα είπε ότι δεν είχε νόημα να καλέσει την αστυνομία  χωρίς αποδείξεις, σημειώνοντας ότι οι κάμερες εντός του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν. 

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκε στο Reddit φαίνεται μια γυναίκα να φορά την μάσκα «Scream» και να πλησιάσει κάποια παιδιά που έτρωγαν το μεσημεριανό τους. Μόλις την βλέπουν ένα από αυτά αρχίζει να ουρλιάζει και να κλαίει, ενώ άλλα άρχισαν να τρέχουν και να κρύβονται πίσω από τα θρανία.

«Ήσουν κακός, θέλεις να σε πάω έξω!» ακούγεται να φωνάζει σε ένα μικρό αγόρι, μια εργαζόμενη που φορά επίσης μάσκα «Scream». Καθώς το παιδί κλαίει η κάμερα γυρνά και δείχνει μια άλλη υπάλληλο η οποία γελάει.


Η Newman στην ανάρτησή της πρόσθεσε ότι δεν τράβηξε το βίντεο επειδή της φάνηκε αστείο, αλλά επειδή ήταν τρομοκρατημένη από τη συμπεριφορά και ήθελε να μαζέψει αποδείξεις για το πως συμπεριφέρονται στα παιδιά. 

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Monroe ανέφερε, σύμφωνα με το nypost.com, στα social media ότι: «γνωρίζουμε για τα βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργαζόμαστε με τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ