Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται το Σάββατο η Σελήνη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται το Σάββατο η Σελήνη, καθώς βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 το μεσημέρι μέχρι τις 18:56 που προχωρά στον Κριό, για να σχηματίσει την Πανσέληνο της Κυριακής στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Το Σάββατο όμως έχουμε αλλαγή πορείας για τον Πλούτωνα, που γυρίζει μετά από 5 σχεδόν μήνες ορθός στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα κύμα εξελίξεων αλλά και έντασης που θα είναι εμφανές στην επικαιρότητα. Και για τα δυο σημαντικά αστρολογικά θέματα του Σαββατοκύριακου, δηλαδή την ορθή πορεία του Πλούτωνα και την Πανσέληνο στον Κριό θα βρείτε αναλυτικά άρθρα.

Για την ορθή πορεία του Πλούτωνα και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μάλιστα κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ή πολύ απλά μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το κρεβατάκι σας και να νιώθετε πιο κουρασμένοι.

Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και καταστρώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητες σας. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο σας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το Σάββατο θα ευνοήσει ιδιαίτερα την καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα το Σάββατο προσφέρεται για να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων αγόγγυστα, αλλά να έχετε και καλή διάθεση. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 το απόγευμα τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Μείνετε λοιπόν με τις υπάρχουσες δραστηριότητες σας και προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια τάξη.

Μάλιστα θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο προχωρώντας στον Κριό, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια ευχάριστη και χαλαρή βραδιά.

Απολαύστε επίσης την Κυριακή σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και μόνο με αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ο ορθόδρομος Πλούτωνας από το Σάββατο θα συμβάλλει σε θέματα επικοινωνίας και θα βοηθήσει να αλλάξετε αντιλήψεις με έναν ήπιο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος του Σαββάτου. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη φροντίδα του που σας ταλαιπωρούν, ή απλώς η έλλειψη όρεξης και η κούραση που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος; Η Σελήνη θα βρίσκεται από τις 14:10 μέχρι τις 18:56 σε φάση κενή πορείας. Σε αυτές τις ώρες δεν χρειάζεται να πιεστείτε για αποτελέσματα.

Όμως από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στον Κριό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά και κυρίως με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια την Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, που δείχνει ότι κάποιο πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας επιβαρύνει με τα δικά του θέματα. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από τις 08/10 θα φέρει εξελίξεις στην πορεία των επόμενων μηνών σε θέματα οικονομικά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ