Η ''Αγία'' οικογένεια των influencers - Η Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι: Εβδομάδα μόδας με τον σύζυγο & τα παιδιά (φωτό)

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας...

Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα, αφού είναι η πιο γνωστή Influencer του κόσμου. Τα παιδιά της δε, από μικρά κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο αριθμεί 28 εκατ. ακολούθους. 

Δεν είναι λίγες οι προκλητικές εμφανίσεις της Ιταλίδας influencer το τελευταίο διάστημα, μιας και αρκετά συχνά επιλέγει να αφήνει ακάλυπτο το στήθος της ή να καλύπτει τις θηλές με διάφορα αξεσουάρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Το ίδιο έκανε πρόσφατα με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η 35χρονη επέλεξε να φορέσει μαύρη μακριά φούστα με διάφανη μπλούζα, καλύπτοντας μόνο τις θηλές της με χρυσά αξεσουάρ.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Φεράνι ανέβασε και αυτή αλλά και άλλες εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Παρίσι. Στις περισσότερες από αυτές, η Φεράνι προτίμησε να φορέσει φούστες και φορέματα, άλλα μίνι, άλλα πιο μακριά.

Να σημειώσουμε όμως πως δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Κιάρα ποζάρει με τον σύζυγό της Fedez, την κόρη της Βιτόρια και τον γιο της Λεόνε. 

Η όμορφη τετραμελής familia ποζάρει μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, ενώ τα μικρούλια φοράνε ασορτί κόκκινα μπουφάν. 

Στην ανάρτησή της η beauty blogger γράφει: '' Πριν από έξι χρόνια, στο Παρίσι, ο @fedez και εγώ δημοσιεύσαμε την πρώτη μας κοινή φωτογραφία, καθιστώντας επίσημα ότι βγαίνουμε. Έξι χρόνια αργότερα βρισκόμαστε στην ίδια πόλη, με τον υπέροχο γιο και την κόρη μας: το να απολαμβάνω αυτό το μέρος με την οικογένειά μου κάνει την καρδιά μου τόσο ευτυχισμένη''. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ