Ξεκίνησε το Love Island: Ατάκες φωτιά...«Τον άνδρα τον θέλω λίγο γορίλα ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε» (βίντεο)

Το βράδυ της Πέμπτης (29/9) έκανε πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μία από τις διαγωνιζόμενες, η Νίκη Ηλιοπούλου, «χάρισε», μάλιστα στην πρεμιέρα του  Love Island και μια ατάκα «φωτιά»...ποιος ξέρει τι να περιμένουμε και στη συνέχεια!

 Στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η καλλονή διαγωνιζόμενη δήλωσε πως «είμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου, νομίζω, βάζω 10αρι! Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα».

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ωστόσο, η Νίκη Ηλιοπούλου θέλησε να κάνει σαφές στις νέες της φίλες, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, το πως θέλει τον άνδρα! «Τον άνδρα τον θέλω ψηλό. Να είναι άνδρας, ρε παιδί μου, να με παίρνει αγκαλιά και να τον νιώθω. Να τον καταλαβαίνω, ρε παιδί μου. Να είναι λίγο γορίλας. Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα, πως να το κάνουμε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ