Ο Joe και η Jill Biden φωτογραφίζονται με το ζεύγος Elton John - «εξαφάνισε» ωστόσο τον σύζυγο στο post (φωτό)

Του απένειμε το μετάλλιο, αλλά ο σύζυγος πουθενά...

Ο Joe Biden απένειμε στον Elton John το μετάλλιο των Εθνικών Ανθρωπιστικών Σπουδών, το βράδυ της Παρασκευής στον Λευκό Οίκο.

Στην επίσημη σελίδα του Προέδρου των ΗΠΑ, στο Instagram, έχει δημοσιευτεί μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Biden μαζί με την σύζυγό του Dr. Jill, τον 75χρονο Βρετανό καλλιτέχνη και τον σύζυγο του τελευταίου David Furnish.

Ωστόσο ο Joe Biden έχει «εξαφανίσει» τον 59χρονο Καναδό παραγωγό ταινιών από την ανάρτησή του με τον ίδιο να γράφει απλά: 

«Στην τελευταία του περιοδεία, η Jill και εγώ καλέσαμε τον Sir Elton John στο Λαϊκό Σπίτι (People's House). Χάρισα με περηφάνια στον @eltonjohn το Εθνικό Μετάλλιο Ανθρωπιστικών Σπουδών για μια κληρονομιά που σπάει τους κανόνες, τα στίγματα και που προωθεί την αλήθεια ότι αξίζει σε όλους μας να μας φέρονται με αξιοπρέπεια».

Ο Biden απέφυγε να σημειώσει στην ανάρτηση ότι φωτογραφίζεται με τον σύζυγο του John, δηαλαδή με ένα γκέι ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον The Guradian ο Biden εξέπληξε τον Elton John όταν του απένειμε το βραβείο, μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή, πιανίστα και συνθέτη στο South Lawn. 

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, σας ευχαριστώ. Και το εννοώ ειλικρινά, σας ευχαριστώ που συγκινήσατε την ψυχή του έθνους μας», είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Photos: @bengibsonphoto, Official White House Photo by Adam Schultz, Jeff Katz Photography/ via Instagram:@eltonjohn

Ο John συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε λέγοντας με την σειρά του: «Δεν ξέρω πώς να δέχομαι ένα κομπλιμέντο πολύ καλά, αλλά είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν βοηθήσει το ίδρυμά μου για το Aids και τους ήρωές μου, αυτούς που εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, δασκάλους, νοσοκόμες, όλοι όσοι έχουν βοηθήσει».

Σημειώνεται πως το βραβείο εγκαινιάστηκε το 1997 και απονέμεται κάθε χρόνο σε άτομα, ομάδες ή ιδρύματα των οποίων το έργο έχει συμβάλει σημαντικά στις ανθρωπιστικές επιστήμες στις ΗΠΑ. Δώδεκα μετάλλια απονέμονται κάθε χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Ο Elton John και ο David Furnish είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Elijah Joseph και τον 11χρονο Zachary Jackson.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ