Τηλεοπτικό «διαζύγιο» Γιώργου Λιάγκα - Δούκισσας Νομικού: Η ανακοίνωση του ANT1 για την αποχώρηση της παρουσιάστριας - Το παρασκήνιο (βίντεο)

«Yπήρξαν διαφωνίες σε θέματα»

Τηλεοπτικό διαζύγιο για την Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό».

Σε σχετική ανακοίνωση το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρει:  «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα δημοσιογραφικές πληροφορίες, το νέο τηλεοπτικό ζεύγος δεν ευδοκίμησε λόγω διαφορετικού στυλ στην παρουσίαση. 

Η Δούκισσα Νομικού την Παρασκευή23/9  δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει απλά προς τους τηλεθεατές «να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε».

Υπενθυμίζεται δε ότι στην πρεμιέρα του Πρωινού η παρουσιάστρια είχε πάει στο πλατό λίγο αργότερα με την ίδια να λέει στο κοινό:  «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1». 

Ο συμπαρουσιάστης της τότε την ρώτησε γιατί δεν θα είναι από την αρχή της εκπομπής μαζί με εκείνη να απαντα: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…». 

Κατά πληροφορίες οι δύο τους ήρθαν σε ρήξη με το κανάλι να προσπαθεί να διαπραγματευτεί την παραμονή της στο «Πρωινό», κάτι που τελικά δεν έγινε και ακολούθησε η αποχώρησή της.

Στην τελευταία εκπομπή η Δούκισσα Νομικού δάκρυσε στον αέρα όταν η Λίτσα Πατέρα μιλούσε για τα επαγγελματικά της και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει, με την ίδια να ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την Παρασκευή, ωστόσο εκείνη την ημέρα δεν βρέθηκε στο πλατό.

Ο Βαγγέλης Περρής για το τέλος της συνεργασίας Λιάγκα - Νομικού

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα μέσα από το Open ο Βαγγέλης Περρής είπε σήμερα για το «διαζύγιο» της Δούκισσας Νομικού και του Γιώργου Λιάγκα:

«Δεν έχω κάποιο στοιχείο. Θα μπορούσα να μιλήσω και με τους δύο αλλά εφόσον οι ίδιοι δεν το επιδιώκουν, δεν θα γίνω αδιάκριτος να τους πάρω τηλέφωνο. Νομίζω το πράγμα θα κατασταλάξει. Πρέπει να γίνει ώσμωση. Είναι δύο προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν και μπορεί το καθένα να παραμείνει με τα συστατικά του. Μπορεί να υπάρξει αλλά ο καθένας θέλει να διαφυλάξει το δικό του χαρακτηριστικό κι όραμα, το κανάλι πρέπει να διαφυλάξει το προϊόν του και την επένδυσή του κι αυτά τα πράγματα ανακατεύονται και μπορεί πολλές φορές να μην προκύψει η σούπα και να είναι ξεχωριστά τα προϊόντα. 

Εγώ πιστεύω πολύ στην Δούκισσα αλλά δεν είμαι αντικειμενικός. Όταν μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις κι έχω ένα δέσιμο, δεν νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός. Νομίζω ότι είναι καλή στο Πρωινό, ο Λιάγκας είναι πολύ καλός στο Πρωινό κι οι δύο μαζί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη. Ήταν η Φαίη που είχε καλέσει τον Γιώργο, η εκπομπή πήρε μια συγκεκριμένη μορφή αλλά ήταν πάντα η Φαίη παρούσα. Έφυγε η Φαίη, επομένως ο Γιώργος απέκτησε περισσότερο χώρο. Σε αυτόν το χώρο πρέπει να μπει ένας άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ