Ο Big Dave: Ο αγαπημένος γιγαντόσωμος ξενοδόχος της βασίλισσας Ελισάβετ την αποχαιρετά συντετριμμένος (φωτό)

Είναι ο διευθύνων σύμβουλος του The Goring, του μοναδικού ξενοδοχείου στο οποίο έχει απονεμηθεί το Royal Warrant

Ο αγαπημένος  γιγαντόσωμος ξενοδόχος της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ένα από τα πρόσωπα που έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για την κηδεία της μονάρχη.

Γνωστός και ως «Big Dave», ο David Morgan-Hewitt είναι ο διευθύνων σύμβουλος του The Goring, του μοναδικού ξενοδοχείου στο οποίο έχει απονεμηθεί το Royal Warrant για υπηρεσίες φιλοξενίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Goring (@thegoring)

Η Ελισάβετ απολάμβανε συχνά το δείπνο της στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων του Λονδίνου, ενώ το βασιλικό προσωπικό έκανε εκεί χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Ντυμένος πένθιμα και φορώντας γυαλιά με χοντρό σκελετό ο κ. Morgan-Hewitt αποχαιρέτησε σήμερα συντετριμμένος την μονάρχη. Ο ίδιος εργάζεται στο The Groing από το 1990.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, η Βασίλισσα φιλοξενήθηκε προσωπικά από τον κ. Morgan-Hewitt, ο οποίος συχνά φωτογραφιζόταν να συνοδεύει την μονάρχη στο αυτοκίνητό της, όταν εκείνη έφευγε.

Το ιδιόκτητο ξενοδοχείο, το οποίο γιόρτασε τα εκατό χρόνια του το 2010, είναι ένα από τα αγαπημένα της βασιλικής οικογένειας και του απονεμήθηκε η υψηλότερη τιμή όταν επιλέχθηκε από την οικογένεια Middleton ως η βάση τους, στο Λονδίνο, για τον βασιλικό γάμο το 2011 του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ. 

Οι Middletons έκλεισαν και τα 71 δωμάτια του ξενοδοχείου για την οικογένεια και τους φίλους τους και έκαναν τη δική τους δεξίωση εκεί για όσους δεν είχαν προσκληθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αναφέρει η Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Goring (@thegoring)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Goring (@thegoring)

Ο κ. Morgan-Hewitt εντάχθηκε στο ξενοδοχείο ως διευθυντής εστιατορίου μετά από χρόνια εργασίας σε εστιατόρια.Ωστόσο, ο τότε Διευθύνων Σύμβουλος Τζορτζ Γκόρινγκ χρειαζόταν να πειστεί για τις ικανότητές του, καθώς δεν ήταν σίγουρος για τον «φανταχτερό» κ. Morgan-Hewitt και το «ριγέ πουκάμισό» του, σύμφωνα με μια συνέντευξη του στο The Caterer.

Τελικά κατάφερε να γίνει γενικός διευθυντής και διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος το 2005.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του The Goring, ο κ. Morgan-Hewitt έχει δει «μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές περιόδους μεταμόρφωσης του ξενοδοχείου» στα 26 χρόνια που εργάζεται σε αυτό.

Πριν ενταχθεί στο ξενοδοχείο, σπούδασε νομικά και ιστορία στο Durham, όπου αποφοίτησε με πτυχίο το 1986.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ