H οδοντόκρεμα, τα κορδόνια των παπουτσιών & η θερμοκρασία του νερού - υψηλές απαιτήσεις του νέου βασιλιά Καρόλου Γ'

Ο Κάρολος Γ' θέλει τα κορδόνια των παπουτσιών του σιδερωμένα και μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί. 

Ο Κάρολος Γ' βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τότε που ανακηρύχθηκε βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων βασιλείων της Κοινοπολιτείας.

Ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας βίντεο με τον ίδιο να χάνει την ψυχραιμία του στο προσωπικό του, ο κόσμος έχει αρχίσει να ψάχνει πώς είναι μέσα στο βασιλικό παλάτι, τι τρώει και τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του, τι είδους μουσική του αρέσει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του "κακομαθημένου πρίγκιπα".

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ανέλαβε τον θρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του και μακροβιότερης μονάρχη στη βρετανική ιστορία, της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. 

 

 

Φέρεται να είχε το παρατσούκλι "κακομαθημένος πρίγκιπας" από το προσωπικό του στο Clarence House, όπου ζούσε με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Camilla Parker Bowles και οι απαιτήσεις του αποκαλύφθηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ: "Serving the Royals: Inside the Firm".

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο Paul Burrell, ο οποίος ήταν μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκάλυψε τις οδηγίες που δίνονται στο προσωπικό του βασιλιά για τη φροντίδα του. Έχει "κάνει τα πάντα γι' αυτόν", μοιράστηκε ο πρώην μπάτλερ.

Οι ''τρελές'' του απαιτήσεις

Από το σιδέρωμα των κορδονιών των παπουτσιών του μέχρι το ότι "οι υπηρέτες του πιέζουν κάθε πρωί μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του", έτσι ξεκινάει την ημέρα του ο βασιλιάς Κάρολος.

 

 

"Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια των παπουτσιών του σιδερώνονται με σίδερο, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή", είπε ο Paul Burrell, προσθέτοντας ότι του αρέσει η μπανιέρα του να είναι γεμάτη "μόνο μισογεμάτη", αναφέρει το livemint
 

 

 

 

 

 

"Για πρωινό τρώωει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα, φρέσκους χυμούς φρούτων. Όπου κι αν πηγαίνει στον κόσμο, το κουτί πρωινού τον ακολουθεί. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του και οτιδήποτε είναι λίγο ιδιαίτερο και είναι λίγο ιδιότροπος", είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ