Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μου λείπουν τα παιδιά μου» η δραματική έκκληση της σούπερ σταρ για την επανασύνδεση – «Μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω» 

«Τραυματική» η περίοδος της κηδεμονίας μου, λέει η διάσημη τραγουδίστρια 

 

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι ενδέχεται να σταματήσει το τραγούδι.

«Μάλλον δεν ξανατραγουδήσω», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντας «τραυματική» την περίοδο που εργαζόταν υπό κηδεμονία.

 

 

«Θα είμαι ειλικρινής στα 13 χρόνια κηδεμονίας, από τα 8 βίντεο που μου αρέσει μόνο ένα -το Work Bitch», είπε χαρακτηριστικά και κατέκρινε τον πατέρα της, Τζέιμι, επειδή ήλεγχε την εικόνα της και δεν της επέτρεπε να επιλέξει με ποιον θα εργαστεί. Μάλιστα, δήλωσε εκπλήσσοντας πολλούς ότι αισθανόταν άβολα με τους χορευτές, που προσελάμβανε η ομάδα του πατέρα της, και πόσο μικροκαμωμένοι ήταν. «Είμαι αρκετά τραυματισμένη για όλη μου τη ζωή και ναι, είμαι τσαντισμένη, μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα πω την άποψή μου», έγραψε. 

 

 

Νωρίτερα η ίδια μιλώντας για τους γιους της και την τεταμένη σχέση που έχει μαζί τους, ιδιαίτερα μετά τη συνέντευξη του ενός στην Daily Mail και όλα όσα αποκάλυψε, η Μπρίτνεϊ έγραψε στο Instagram ότι «κυριολεκτικά, δεν έχω πια σκοπό. Ήταν η χαρά μου. Ήταν τα πάντα μου. Ανυπομονώ να τους δω. Γι’ αυτό ζω. Και ξαφνικά, έφυγαν». Η ίδια σχολίασε ότι κάποτε είχε τα παιδιά της πιο πολύ από τον πρώην σύζυγο της, Κέβιν Φεντερλάιν.  «Οι άνθρωποι δεν θυμούνται αυτό το κομμάτι γιατί πάντα επικεντρώνονταν στα αρνητικά, αλλά από τότε που ήταν 6 έως 9 ετών, τους είχα στο 70%», τόνισε. «Δεν καταλαβαίνω πώς είναι τόσο εύκολο για αυτούς, απλά να με κόψουν έτσι. Δεν το καταλαβαίνω», παραπονέθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2019, δημοσιεύματα αποκάλυπταν ότι η Σπίαρς και ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2007, είχαν τροποποιήσει τη συμφωνία κοινής επιμέλειας – με τον Φέντερλαιν να έχει για περισσότερο χρόνο τους γιους τους, αντί για την από κοινού επιμέλεια. Όπως ανέφερε το Page Six νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να μην έχει δει τους γιους της εδώ και περίπου έξι μήνες.

 

 

Από τη στιγμή που κατάφερε να «ελευθερωθεί» από τη 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την επέβαλε ο πατέρας της, η ποπ σταρ έχει προβληματίσει το κοινό της με τις κινήσεις της στα social media. Τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών της και οι προτροπές να συμβουλευτεί ειδικό και να προσέξει την ψυχική της υγεία, φαίνεται όμως να μην επηρεάζουν την ποπ σταρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ