Τα outfits της προέδρου της Σλοβακίας στο δείπνο της Αθήνας: Λευκό μαντό, μαύρο φόρεμα – Grecian τουαλέτα για το βράδυ (φωτό)

Πού πήγε και με ποιους συναντήθηκε
 

 

Εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές η πρόεδρος της Σλοβακίας, Ζουζάνα Τσαπούτοβα, που επισκέφτηκε χθες τη χώρα μας  μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το πρόγραμμα της περιλάμβανε επίσκεψη στις 10:00 για κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής της. Στη συνέχεια ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Credits: NDP

Αμέσως μετά, στις 10:50, έλαβε χώρα η τελετή Παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και πραγματοποιήθηκαν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών. Στις 12:00 η κυρία Τσαπούτοβα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το βράδυ, στις 19:30, έλαβε χώρα το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.

Credits: NDP

«Είχα την τιμή εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης να υποδεχτώ σήμερα στην Αθήνα την Πρόεδρο της Σλοβακίας Ζουζάνα Καπούτοβα (ZuzanaCaputova), την οποία συνόδευσα στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη», ανέφερε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Credits: NDP

«Ελλάδα και Σλοβακία είναι δύο χώρες με ισχυρούς δεσμούς εντός της ΕΕ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ