Ποια Μύκονος, στον Καναδά να δείτε τι γίνετε – Πλήρωσε 6.000 ευρώ το νοικιασμένο αυτοκίνητο, επειδή έκανε πολλά χιλιόμετρα! 

Η Giovanna Boniface διένυσε σε 72 ώρες 300.000 χιλιόμετρα 

 

Η Μύκονος δεν είναι η εξαίρεση, αλλά μάλλον ο κανόνας. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία της Giovanna Boniface που κλήθηκε να πληρώσει 6.000 ευρώ από μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, επειδή οδήγησε 300 χιλιόμετρα σε διάστημα 3 ημερών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον μακρινό Καναδά και αφορά την εταιρία Avis που μόλις συνειδητοποίησε τα χιλιόμετρα που κάλυψε σε 72 ώρες η ενοικιάστρια ενός από τα πολλά αυτοκίνητα της, ζήτησε να της το πληρώσει χρυσάφι. Όπως γράφει η toronto.ctvnews.ca, αντί να την επαινέσει για το κατόρθωμα της και να βγάλει μαζί της μια selfie, ο υπάλληλος της εταιρείας την χρέωσε με 25 cent για κάθε ένα από τα 36.000 χιλιόμετρα που κατάφερε να καλύψει σε τρεις ημέρες.

 

 

Για κακή της τύχη, η διαδικασία της ενοικίασης είχε πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, το ποσό λοιπόν των 8.000 καναδικών δολαρίων,   περίπου 6.000 ευρώ χρεώθηκε κανονικότητα, ενώ εκδόθηκε και αντίστοιχη απόδειξη.

Η Giovanna Boniface μοιράστηκε την εμπειρία της στα κοινωνικά δίκτυα και το περιστατικό δεν άργησε να πάρει διαστάσεις, αναγκάζοντας την Avis να ζητήσει συγνώμη για την… παρεξήγηση και να προβεί στην επιστροφή των χρημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ