Δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη: Η ερωτική αντιζηλία και τα δανεικά των 20.000 ευρώ

Αμετανόητος ο δράστης - Ερωτικό και οικονομικό το κίνητρο!

Σοκάρει η αγριότητα με την οποία μαχαίρωσε και σκότωσε την 36χρονη γυναίκα στην Κυψέλη, ο 37χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές. Το φονικό έγινε μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ πάνω του βρέθηκε και η θήκη του φονικού μαχαιριού.

Ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απέδωσε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δράστη της δολοφονίας στην Κυψέλη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στον 37χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που μαχαίρωσε θανάσιμα 36χρονη ομοεθνή του χθες το μεσημέρι στην Κυψέλη.

Σε βάρος του δράστη, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, απαγγέλθηκαν, επιπλέον, και οι κατηγορίες για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

 

Ο 37χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός αποδίδει το έγκλημα σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Υποστηρίζει, επίσης, ο κατηγορούμενος, πως η 36χρονη, που του είχε υποσχεθει ότι θα χώριζε τον σύζυγο της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος που είχε απέναντι του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Το θύμα του χρψστούσε 20.000

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, δούλευε μαζί με το θύμα σε βιοτεχνία. Η 36χρονη του ζητούσε συχνά δανεικά καθώς ο άνδρας της ήταν άνεργος και στην πορεία διατηρούσαν και ερωτική σχέση.

Το θύμα του τηλεφώνησε για να συναντηθούν και του είπε πως θέλει να χωρίσουν ενώ φέρεται να αρνήθηκε και το χρέος των 20.000 ευρώ.

Η εκπομπή Live News ανέφερε πως ο άνδρας κατέθεσε ότι «ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα».

Μάλιστα, υποστήριξε πως τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη η οποία δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος.

Σημειώνεται, ότι ο άνδρας την Τετάρτη 31/8  θα απολογηθεί στον ανακριτή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ