Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ζυγό, νέα ξεκινήματα-η κρίση μας θα είναι στα καλύτερα της

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Τα ξημερώματα η Σελήνη εξακολουθώντας την πορεία της στην Παρθένο, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ακριβώς πριν βγει σε φάση κενής πορείας. Καθώς οι όψεις αυτές δημιουργούνται στη διάρκεια της νύχτας την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνται, δεν έχουν ιδιαίτερη επιρροή. Η κενή πορεία της θα διαρκέσει από τις 06:08 μέχρι τις 12:45 που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Στην πορεία της στον Ζυγό, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, δίνοντας μας περισσότερο θάρρος και θετική διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα μας και να είμαστε και πιο παραγωγικοί μες την ημέρα μας. Μάλιστα η μέρα προσφέρεται από τη στιγμή που η Σελήνη θα μπει στον Ζυγό για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να συζητήσουμε τις πιθανότητες μιας συνεργασίας, να είμαστε ανοιχτοί στην προσέγγιση μας με τους άλλους. Η σύνοδος με τον Ερμή δίνει έναν αέρα καλής επικοινωνίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ και η κρίση μας θα είναι στα καλύτερα της.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Δευτέρα για σας  με τη Σελήνη απέναντι σας και τις όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Άρη. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα φίλο ή να έχετε αρκετές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε με αυτοπεποίθηση. Μάλιστα θα σας πρότεινα να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία για μια τέτοια συζήτηση. Μολονότι δε θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας, εν τούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους τις απογευματινές ώρες που καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε. Το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά τα όνειρα σας να υλοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η Δευτέρα, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό από το μεσημέρι κι έπειτα, σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας και σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή.  Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Αν ψάχνετε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε κάτι που θέλετε να το προσέξουν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχετε την τύχη με το μέρος σας σήμερα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ