Δολοφονία 57χρονης Ιταλίδας από ποδοσφαιριστή: Είχαν γνωριστεί στα social media – Της έσπαγε τα πιάτα, της έκοβε το ρεύμα

Όλοι έβλεπαν την εμμονή του, κανείς δεν περίμενε το έγκλημα
 

 

Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί όλες τις νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία με σφυρί της 57χρονης Αλεσσάντρα Ματεούτσι από τον 27χρονο πρώην σύντροφο της, τον ποδοσφαιριστή Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Serie D, που έχει παίξει σε πολλές ομάδες της Ιταλίας και πιο πρόσφατα της Σικελίας βρίσκεται στη φύλακη για το έγκλημα παράφορου πάθους, ζήλιας και εμμονής που ολοκλήρωσε λέγοντας πάνω από το άψυχο σώμα της αγαπημένης του «θέλω να τελειώσουν όλα».

 


Όπως γράφει η ilrestodelcarlino.it, όλοι είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Τζιοβάνι. Η εμμονή του με την αρκετά μεγαλύτερη του Αλεσσάντρα ήταν εμφανής όχι μόνο στην αδελφή της και τους φίλους τους, αλλά και όλη τη γειτονιά που γινόταν πυκνά συχνά τον τελευταίο καιρό μάρτυρας των πολλών και έντονων καυγάδων τους. Άλλες φορές έσπαγε τα πιάτα της και άλλες έκοβε το ρεύμα της, λένε διάφοροι γνωτσοί τους, με την αδελφή της να επιβεβαιώνει ότι πράγματι  «είχε σπασμένα πιάτα και είχε αποσυνδέσει το φως στο διαμέρισμα της», λίγο αφότου του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν.

 

 

Γι’ αυτό άλλωστε και όταν άρχισε η παρενόχληση του «η Αλεσάντρα τον είχε καταγγείλει για καταδίωξη στους καραμπινιέρους», αναφέρει η ίδια με τον μάνατζερ των Sancataldese, που τον απέβαλλε πριν οχτώ μέρες «για αδιακαιολόγητη συμπεριφορά», να παραδέχεται ότι ο Τζιοβάνι «ήταν απομονωμένος, δεν ήταν γαλήνιος».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής  έφυγε από τη Σικελία και έφτασε στη Μπολόνια με αεροπλάνο, όπου περίμενε την Αλεσσάντρα για δύο ώρες έξω από το σπίτι της. Όταν εκείνη έφτασε την ξυλοκόπησε και μετά τη χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα σφυρί. Οι γείτονες της 57χρονης κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της.

 

 

Για την ιστορία οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα social media και ξεκινήσει να βγαίνουν πριν από το καλοκαίρι του 2021. Το ζευγαρι δεν βλεπόταν πολύ λόγω της απόστασης μεταξύ τους, εκείνος Σικελία, εκείνη Μπολόνια, με αποτέλεσμα η Αλεσσάντρα να του ζητήσει να χωρίσουν, όταν κατάλαβε την εμμονή που είχε αποκτήσει μαζί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ