O Nick Cannon περιμένει το 10o μωρό του, ενώ μόλις γεννήθηκε το 9o... από διαφορετική γυναίκα - Οι 5 μαμάδες των παιδιών του & πρώτη η Mariah Carey

Σύμφωνα με τον ψυχοθεραπευτή του οι σχέσεις του είναι «συναινετικά όχι μονογαμικές»

Ο Nick Cannon περιμένει κι άλλο παιδί. 

Ο 41χρονος ηθοποιός σόκαρε το Instagram όταν ανακοίνωσε ότι περιμένει το 10ο παιδί του με το μοντέλο Brittany Bell. Όπως έγραφε η σχετική λεζάντα «Ο χρόνος σταμάτησε και συνέβη αυτό…».

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Όπως γράφει η Daily Mail, το θέμα θα τελείωνε εδώ και όλοι θα σχολίαζαν το πόσο… καρπερός είναι ο Cannon, αν δεν ήξεραν ακόμα και οι πέτρες ότι ο Αμερικανός ηθοποιός περιμένει ταυτόχρονα και το 9ο παιδί του με την Abby De La Rosa, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα γεννήθηκε το 8ο παιδί του με την Bre Tiesi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 
Να σημειωθεί ότι ο αχόρταγος Nick μοιράζεται επίσης με την πρώην σύζυγο του, Mariah Carey, τα 11χρονα δίδυμα, Moroccan και Monroe, τα επίσης δίδυμα μόλις ενός έτους Zion Mixolydian και Zillion Heir με την De La Rosa και τον μόλις ενός μηνός Legendary Love με την Tiesi. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

 

 

Ο Cannon είχε άλο ένα παιδί με την Alyssa Scott, τον γιο του Zen, που πέθανε σε ηλικία πέντε μηνών έχοντας πρώτα διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Μιλώντας πρόσφατα live για τη ζωή του και τις επιλογές του στο YouTube Live με την sex therapist, Dr. Tammy Nelson, o Nick είπε ότι ο δικός του θεραπευτής έχει χαρακτηρίσει τις σχέσεις του «συναινετικά όχι μονογαμικές». «Έχω δοκιμάσει τη μονογαμία, έχω υπάρξει άπιστος, έχω γίνει τοξικός… όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την ειλικρίνεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ