Ποιος θα ξεχάσει το κλάμα του μικρούλη νάνου Κουάντεν Μπέιλς: Ο 11χρονος που δεχόταν άγριο bullying, αρχίζει καριέρα στο Χόλιγουντ

Θα παίξει στην ταινία «Furiosa», ένα πρίκουελ του«Mad Max: Fury Road»
 

 

Έχει η ζωή γυρίσματα. Ο Κουάντεν Μπέιλς, το 11χρονο αγόρι με τον νανισμό από τη Αυστραλία που συγκίνησε όλο τον κόσμο με τη δημοσίευση του bulling που δεχόταν στο σχολείο του «μετακομίζει» στο Χόλιγουντ. 

Όπως έγραψε το CNN, o βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Τζορτζ Μίλερ, αποφάσισε να δώσει  στον Κουάντεν έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Furiosa», ένα πρίκουελ του «Mad Max: Fury Road».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

Ο Μίλερ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Good Weekend του Sydney Morning Herald  που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, ότι συγκινήθηκε όταν είδε το βίντεο που μοιράστηκε η μητέρα του μικρού τον Φεβρουάριο του 2020.

Το αγόρι από το Κουίνσλαντ, που γεννήθηκε με έναν τύπο νανισμού, γνωστό ως αχονδροπλασία, έχει ήδη προγραμματιστεί να εμφανιστεί δίπλα στον Ίντρις Έλμπα και την Τίλντα Σουίντον στην επόμενη ταινία του Μίλερ, «Three Thousand Years of Longing». Όπως δήλωσε ο Μίλερ, ήταν τόσο καλός που κέρδισε επάξια και τον επόμενο ρόλο του στο «Furiosa»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ