Το καυτό φιλί του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν - Οι καθόλου κολακευτικές φωτό της πρώτης κυρίας

Το ζευγός Μακρόν μετά τις διακοπές έπιασε δουλειά.... 

Πριν από δύο εβδομάδες ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε με την Μπριζίτ στο κάστρο Μπρεγκανσόν, που βρίσκεται σε μια καταπράσινη βραχονησίδα που έχει θέα τις ακτές της γαλλικής Ριβιέρας. 

 

 

Σύμφωνα με το Paris Match, ο Γάλλος πρόεδρος φάνηκε να κάθεται σε ένα πολύχρωμο κανό, κωπηλατώντας για περίπου 20 λεπτά. Τον Εμανουέλ Μακρόν ακολουθούσε άνδρας της προσωπικής του φρουράς, επίσης, με κανό.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν έφτασαν στη θερινή προεδρική κατοικία το βράδυ της 29ης Ιουλίου. Το προεδρικό ζεύγος επιλέγει το κάστρο Μπρεγκανσόν από το 2017.

 

 

 

Λίγες ημέρες μετά τις διακοπές τους επέστρεψαν και πάλι στα καθήκοντά τους. Συγκεκριμένα το ζεύγος βρέθηκε στην τελετή για την 78η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και ο φωτογραφικός φακός έπιασε την Πρώτη Κυρία σε όχι και τόσο κολακευτικές φωτογραφίες. 

Παρόλα αυτά η ίδια δεν έχει κάνενα πρόβλημα με τις ρυτίδες της και δεν φοβάται να δείξει την πραγματική της ηλικία. Άλλωστε μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως μπορεί να ταλακωθεί . 

Nα σημειώσουμε πως οι δυό τους είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι, αλλα και πολύ ερωτευμένο. Για αυτό και ο λογαρισμός emsoutien μας υοενθυμίζει το τρυφερό φιλί που της έδωσε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την εκλογική του εκστρατεία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ