Made in Greece τα θαυμάσια Nivo soaps: Tα δημιουργούν με πάθος ένας χημικός & ένας πρώην υπάλληλος τράπεζας

Βασίστηκαν στο πλούσιο παρελθόν της Κρήτης και στα αγνά προϊόντα που προσφέρει η Κρητική Γη. Και συνδύασαν την όρεξη για καινοτομία, αυθεντικότητα και προσεγμένη ποιότητα...

Το 2013, ένας πρώην γυμναστής και τραπεζικός υπάλληλος, ο Στέλιος Χριστοδούλου και ένας χημικός, ο Χρήστος Αστερίου, δημιούργησαν τη Nivo Soap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nivosoap (@nivosoap)

Μια νέα μικρή σαπωνοποιία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, που μέσα από τις σειρές των σαπουνιών της δίνει έμφαση στην παράδοση και την διαδικασία παραγωγής, την ποιότητα των πρώτων υλών και την δημιουργικότητα - ευρηματικότητα των σχημάτων και των υλικών συσκευασίας.

Τα σαπούνια της Nino Soaps, από φυτικά προϊόντα αειφόρου καλλιέργειας και δίκαιου εμπορίου, είναι πιστοποιημένα από τον Ecocert (99.95% των συστατικών τους είναι φυσικής προέλευσης  74.30% των συστατικών τους προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια) και εμπλουτίζονται με φυσικά αλλά και συνθετικά αρώματα, που δημιουργούν αποκλειστικά για την εταιρεία συνεργαζόμενοι αρωματοποιοί από όλο το κόσμο.

''Τα σαπούνια παράγονται στο Ηράκλειο Κρήτης συνδυάζοντας παραδοσιακές με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Χρησιμοποιούμε φυτικά έλαια και φυσικά ελαιόλαδο, το θησαυρό του τόπου μας. Παράλληλα αρωματίζουμε με αιθέρια έλαια και αρώματα που συνθέτουν αποκλειστικά για εμάς συνεργαζόμενοι αρωματοποιοί από όλο το κόσμο υπό την καθοδήγησή μας.

Μια σειρά από ενεργά συστατικά εμπλουτίζουν το προϊόν προσδίδοντας ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες'', λένε οι δημιουργοί. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ