H super εμφάνιση του Αμερικανού πρέσβη Τσούνη: Μωβ t- shirt, σαγιονάρες, βερμούδα & τo pride beach

Η ανάρτηση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως...

Η χθεσινή πολύ σημαντική, από πολλές πλευρές, επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης του Αμερικανού γερουσιαστή και Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, έφερε και την πρώτη παρουσία του νέου Αμερικανού πρέσβη Τζορτζ Τσούνη στην περιοχή.

Αν και έχουν συμπληρωθεί 3,5 μήνες από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του και ήδη έχει επισκεφθεί άλλα σημεία της χώρας ο Ελληνοαμερικανός πρέσβης, βρέθηκε πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, συνοδεύοντας τον γνωστό φιλέλληνα και ένθερμο υποστηρικτή διαχρονικά των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ κ.Μενέντεζ.

Μπορεί η επίσκεψη τους να ήταν ιδιωτική και ανεπίσημη, αλλά το γεγονός ότι βρισκόταν μαζί τους και ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και παράλληλα ο Αμερικανός γερουσιαστής ενημερώθηκε επί πολύ ώρα από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κώστα Χατζημιχαήλ, δείχνει πόσο σημαντική ήταν.

Γιατί με τον πολύ κομβικό ρόλο του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ενημερώθηκε για την εφαρμογή της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας όσον αφορά το σκέλος της σημασίας και της χρησιμοποίησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, όπως αναφέρει το evros-news.gr

Ο Αμερικανός πρέσβης, εμφανίστηκε στο λιμάνι φορώντας βερμούδα και σανδάλια, ενώ φορούσε και ένα μωβ μπλουζάκι με την επιγραφή “Pride beach”. 

 Μάλιστα ο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος προχώρησε σε δήλωση για την ενδυμασία του Τζορτζ Τσούνη.

 

 

Στη δήλωσή του ανέφερε: "Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ