Jennifer Lopez - Ben Affleck: ''Βασιλικός'' ο ''επίσημος'' γάμος - Το ατύχημα της πεθεράς- όλες οι λεπτομέρειες για τον στολισμό στα πάρτυ

Ατύχημα είχε η μητέρα του Μπεν Άφλεκ λίγο πριν από τον γάμο...

 

Φαίνεται ότι υπήρξε μια μικρή αναστάτωση στις γαμήλιες εκδηλώσεις της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ.

Στις 19 Αυγούστου, το ζευγάρι εθεάθη να συνοδεύει τη μητέρα του Ben, Chris Anne Boldt, σε ένα τοπικό νοσοκομείο στη Σαβάνα. 

 

 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, η Τζένιφερ περπατούσε δίπλα στον σύζυγό της, καθώς η μητέρα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Δείτε επίσης: Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε με τον Μπεν Άφλεκ στο Λας Βέγκας - Αυτή τη φορά έφτασαν ως το στεφάνι

 

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα έδειχναν επίσης ένα ασθενοφόρο να φτάνει και να φεύγει από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια γιορτή της J. Lo και του Ben αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μια πηγή δήλωσε στο E! News ότι η τραγουδίστρια του "Marry Me" και ο ηθοποιός του "Tender Bar", οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα, εργάζονται σκληρά "βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε όλα", καθώς ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον πρόσφατο γάμο τους με φίλους και συγγενείς σε ένα πλούσιο πάρτι στην Τζόρτζια.

 

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες. 

Τα συνεργεία εργάζονται σκληρά και στήνουν μια τεράστια κατασκευή, η οποία θα συνδέεται με έναν πολύ μεγάλο διάδρομο με το κεντρικό σπίτι. Σε αυτό τον διάδρομο πρόκειται να περπατήσει η Λόπεζ φορώντας το νυφικό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ